Serat Optik panguat Optik

  • Outdoor Erbium-Doped Fiber Amplifier ZOA1550W

    Ruangan Erbium-Doped Serat Amplifier ZOA1550W

    ZOA1550W séri 1550nm Erbium Doped Fiber Amplifier (kaluar-panto) kanggo aplikasi anu di file, éta ngadopsi 980nm atanapi 1480nm linieritas tinggi, isolasi optik, DFB, laser DFB pendinginan tékoelektrik anu dihasilkeun ku JDS-U, Fujitsu, Nortel, Lucent, Fitel sareng anu sanés perusahaan semikonduktor terkenal di dunya salaku sumber ngompa. Di pedalaman mesin dilengkepan sirkuit stabilitas kakuatan optik kaluaran sareng alat pendinginan thermoelectric laser, sirkuit kontrol stabilitas suhu pikeun mastikeun opt ...