Panguat kabel koaksial ker

  • Bidirectional Line Extender Amplifier ZJ-LE1G-36APP

    Bidirectional Line Extender Amplifier ZJ-LE1G-36APP

    Bubuka ZJ-LE1G-36APP mangrupikeun panguat Bi-directional Line Extender amplifier cocog pikeun amplifikasi sinyal dina batang sistem koaksial HFC. Kinerja CTB / CSO luar biasa ku rugi balikna 16 dB. frékuénsi saringan diplex nyaéta opsional. Aya ogé fungsi AGC / MGC. Ciri-ciri 1. Modél panguat Gallium arsenide dipaké pikeun jalur payun. 36dB kauntungan luhur; 2. Disayogikeun sareng plug-in adaptasi réspon frékuénsi, tiasa sacara efektif ngimbangan ...
  • Mini Bridge Amplifier ZA-MB-1G-40APP

    Mini Bridge Amplifier ZA-MB-1G-40APP

    Fitur 1. Anggo Enhanced Gallium Arenide (E-GaAs) modul dina Jalur Teras. 2. Gain Tinggi. 3. tingkat kaluaran tinggi. 4. Nyaluyukeun colokan frekuensi ngaréspon, sacara efektif tiasa ngimbangan paket anu diangkat anu dihasilkeun ku ngaleuleuskeun kabel listrik non-linearitas. 5. Perumahan aluminium casting di luar ngadopsi pamrosésan pasif canggih internasional sareng karajinan tahan cai dua kali, unitna sanés ngan ukur anti korosif sareng anti sepuh, tapi ogé ngagaduhan radiasi anu saé, sareng ngagaduhan ...
  • Line Extender Amplifier ZA-LE1002-S

    Garis Extender Amplifier ZA-LE1002-S

    Ciri-ciri 1. Modél panguat Gallium arsenide dipaké pikeun jalur payun. 36dB kauntungan luhur; 2. Disayogikeun sareng unit plug-in adaptasi réspon frékuénsi, sanggup sacara efektif ngimbangan jungkung cembung hasilna tina atenuasi kabel nonlinear; 3. Perlakuan pasip internasional sacara maju sareng lapisan prosés tahan cai dua kali dianggo dina casing tipe mati aluminium luar, tahan ka korosi sareng sepuh, saé dina dissipation panas, impermeability cai sareng éléktromagnét ...
  • ZA-APP-1.2G Outdoor Amplifier

    ZA-APP-1.2G Panguat Luar

    Bubuka ZA-APP-1.2G mangrupikeun panguat dua arah Bi-directional Amplifier amplifier anu cocog pikeun amplifikasi sinyal dina batang sistem koaksial HFC. Kinerja CTB / CSO luar biasa ku rugi balikna 16 dB. frékuénsi saringan diplex nyaéta opsional. Fitur 1. Modél panguat Gallium arsenide dipaké pikeun jalur payun. 38dB kauntungan luhur; 2. Disayogikeun sareng unit plug-in adaptasi réspon frékuénsi, sanggup sacara efektif ngimbangan jungkung cembung hasilna tina kabel nonlinear ...
  • Bidirectional Amplifier ZA836R65-60V

    Bidirectional Amplifier ZA836R65-60V

    Ciri ● Modél panguat Gallium arsenide dipaké pikeun jalur payun. Keuntungan tinggi 36dB ● Disayogikeun sareng unit plug-in penyesuaian réspon frékuénsi, anu sanggup sacara efektif ngimbangan jungkung cembung akibat atenuasi kabel nonlinear. ● Perlakuan pasip internasional sacara maju sareng lapisan prosés tahan cai anu dua kali dianggo dina casing tipe mati aluminium luar, tahan ka korosi sareng sepuh, saé dina dissipation panas, impermeability cai sareng sh éléktromagnétik ...
  • Unidirectional Amplifier ZA836-220V

    Unidirectional Amplifier ZA836-220V

    Ciri ● Modél panguat Gallium arsenide dipaké pikeun jalur payun. Keuntungan tinggi 36dB ● Disayogikeun sareng unit plug-in penyesuaian réspon frékuénsi, anu sanggup sacara efektif ngimbangan jungkung cembung akibat atenuasi kabel nonlinear. ● Perlakuan pasip internasional sacara maju sareng lapisan prosés tahan cai anu dua kali dianggo dina casing tipe mati aluminium luar, tahan ka korosi sareng sepuh, saé dina dissipation panas, impermeability cai sareng sh éléktromagnétik ...