OTDR

  • JW3302F OTDR

    JW3302F OTDR

    Ringkesan Rangkaian ieu référomérter domain waktos optik (OTDR) mangrupikeun generasi anyar alat ukur serat optik calakan anu dirancang pikeun uji sistem komunikasi serat optik. Produk ieu utamina dianggo pikeun ngukur sagala rupa jinis serat optik, panjang kabel optik, leungitna, sareng parameter sanésna ngeunaan kualitas sambungan; tiasa gancang dina tautan serat optik dina titik acara, lokasi sesar. Éta tiasa seueur dianggo dina konstruksi, perawatan sareng darurat ...
  • Palm OTDR AOR500

    Korma OTDR AOR500

    Fitur konci ● Nyobaan tes hiji tombol ● Pangolahan sinyal gancang, kirang waktos uji sareng analisis gancang ● Warna TFT LCD ● Port USB nyambung ka PC ● Input optik sinyal otomatis deteksi sareng perlindungan diri ● Built-in VFL Spesifikasi Dead Zone Event: 1.5m / Attenuasi: 5.0m (4m / 9m @ 850nm) Lebar Pulsa S / A: 5ns-10us, B / C: 5ns-20us, MM-A: 5ns-1us Jarak teu pasti (0.8m 0,005% * tés ngabereskeun jarak ) Rugi Resolusi 0,001dB Min. Resolusi Jarak 0.1m Connector FC ...