Attenuator Variabel Optik

  • EVA50 Optical Variable Attenuator (Digital)

    EVA50 Optical Variable Attenuator (Digital)

    ● Rentang atenuator anu béda, 40dB, 60dB atanapi 80dB; ● Tilu panjang gelombang: 1310nm / 1490nm / 1550nm; ● Léngkah atenuasi anu béda: 0,1 dB, 1,0 dB, 10,0 dB ● Tiasa ngahemat 10 lagu nilai atenuasi ● Tiasa ngahemat nilai ayeuna salaku acuan ● Tetep nilaina nalika mareuman; ● Modeu hemat énergi; Karakteristik Utama EVA50-40 EVA50-60 Attenuating Range 40 dB (SM) 60 dB (SM) Panjang gelombang Calibrated 1310nm / 1490nm / 1550nm Fiber Mode 9 / 125um Attenuating Mode Digital Display ...