Optical Talk Set

  • AOT600 Optical Talk Set

    AOT600 Optical Talk Set

    ● Ngobrol ku nyambungkeun sareng serat; ● komunikasi Full-duplex kalayan kualitas luhur ● paguneman sareng noise latar tukang anu handap pisan; ● Jangkauan dinamis lega: 45dB; ● Jarak dinamis ageung:> 120km; ● Modeu panjang sareng pondok pikeun jarak anu béda; ● Tetep pencét "panggero" tiasa ngingetkeun silih; ● Énergi lengkep tiasa ngadukung di luhur 12 jam; Panjang Karakteristik Utama A: 1310nm, B: 1550nm Gaya Operasi Komunikasi duplex komunikasi Kaluaran Kaluaran> -5dBm Serat Tipe SM Dinamis Range ...