Saklar optik

  • Optical Switch

    Saklar optik

    Saklar optik OSW200 gaduh leungitna sisipan anu rendah pisan. VFD atanapi LED bakal nembongkeun kaayaan damel. Fitur 1) Utamana dianggo dina serat buleud net. Sakali salah sahiji cara sinyalna henteu tiasa jalan, éta tiasa robih kana anu sanés sacara otomatis. 2) Sistem manajemén SNMP. 3) Kalayan saklar manual opsional ngalangkungan tombol dina panel atanapi ku parangkat lunak SNMP jarak jauh 4) Kalayan fungsi uji RF otomatis. Sakali hiji garis ngagaduhan nilai RF anu handap atanapi nol, éta bakal ngalih kana garis anu sanés pikeun diuji sacara otomatis. Parameter Item Para ...
  • 2x2b Mechanical Optical Switch

    2x2b Mékanis Optik saklar

    Éta 2X2B komponén pasip anu dianggo pikeun sistem OADM, OXC, sistem monitor sareng pangalaman. Fitur ● Operasi band lega ● Leungitna sisipan rendah ● PDL rendah ● Paguneman silang tinggi ● Stabilitas sareng reliabilitas tinggi ● lPath tanpa Aplikasi epoxy ● OADM ● Hoyong ● Laboratorium ● Monumen & Deteksi Spesifikasi Parameter Unit FSW-2 × 2B Panjang gelombangna nm 670 ~ 980 1260 ~ 1650 Panjang Operasi Operasi nm 670/785/850/980 1310/1490/1550/1625/1650 Insertion Loss dB Type: ...
  • 2x2f Mechanical Switch 3v/5v Latching/Non-Latching

    2x2f Mékanis Switch 3v / 5v Latching / Non-Latching

    Switch optik 2 × 2F kami, anu kasohor kinerja na tinggi, leungitna sisipan rendah sareng kompak. Ieu dihontal nganggo patén anu ditunda konfigurasi propriétari opto-mékanis sareng diaktipkeun ngalangkungan sinyal kontrol listrik. Mangrupikeun komponén anu idéal pikeun OADM, OXC, monitoring sistem OLP sareng fitur panyalindungan ● Isolasi Saluran Tinggi ● Leungitna Insertion Rendah ● Loss Return High ● Low PDL ● Stabilitas Tinggi sareng Aplikasi Reliabilitas ● Amplifier Optik ● CATV Optical Link ● Sistem Optik .. .
  • 1×4 Mechanical Optical Switch

    1 × 4 saklar optik mékanis

    Saklar optik serat 1X4 mangrupikeun komponén pasip anu dianggo pikeun sistem OADM, OXC, sistem monitor sareng pangalaman. Fitur ● Biaya Murah Anu Teu Tiasa ● Karugian Insertion Rendah ● Isolasi Saluran Tinggi ● Stabilitas Tinggi, reliabilitas Luhur ● Epoxy-bébas dina jalur Optik ● Aplikasi Patching sareng Non-latching ● Perlindungan Jaringan Optik / Pamulihan ● Routing Signal Optik ● Konpigurasikeun Add / Drop ● Perlindungan pamancar sareng panarima ● Sistem Tés Jaringan ● Instruméntasi
  • 1×2 Mechanical Optical Switch

    1 × 2 saklar optik mékanis

    Saklar serat optik 1 × 2 nyambungkeun saluran optik ku ngarahkeun atanapi ngahalangan sinyal optik anu lebet kana serat kaluaran. Éta komponén pasip anu dianggo pikeun sistem OADM, OXC, sistem monitor sareng pangalaman. Fitur ● Operasi band lega ● Leungitan sisipan rendah & PDL ● Paguneman silang tinggi ● Stabilitas sareng reliabilitas tinggi ● Jalan tanpa epoxy Aplikasi: ● OADM ● Wan ● Laboratorium ● Monumen & Deteksi Parameter Spesifikasi Unit HLFSW-1 × 2 Panjang gelombang ...
  • 1X1 Mechanical Optical Switch

    1X1 mékanis Saklar optik

    1 × 1 Mékanis Serat Optik Mékanis nyambungkeun saluran optik ku cara Mindahkeun sinyal optik anu lebet kana serat kaluaran anu dipilih. Ieu dihontal nganggo patén anu ditunda konfigurasi propriétari opto-mékanis sareng diaktipkeun ngalangkungan sinyal kontrol listrik. Fitur ● Leungeun Insertion Rendah ● Kisaran Panjang Panjang ● Low Crosstalk ● Stabilitas Tinggi, Reliabilitas Tinggi ● Epoxy-free on Optical Path ● Latching sareng Non-latching Application ● Optical Amplifier ● CATV Optical Link ● Opti ...