Méter Daya Optik

  • EXFO Power Meter FPM-300

    EXFO Power Meter FPM-300

    Unit anu akurat pisan nawiskeun 10 panjang gelombang anu dikalibrasi sareng nilai referensi Otonomi daya 300 jam garansi tilu taun sareng interval kalibrasi anu disarankeun, pikeun biaya pangirangan anu nyirorot Ergonomis, pakét genggem anu narik panon FPM-300 Power Meter mangrupikeun bagian tina garis anyar EXFO hijian genggem, anu kalebet Sumber Lampu FLS-300 sareng FOT-300 Tés Rugi Optik. Pangakuan Otomatis-Panjang gelombang The FLS-300 atanapi FOT-300 unit tiasa ngirimkeun sareng panjang gelombang-identificatio ...
  • BOU350T/C Optical Power Meter

    BOU350T / C Optik Daya Méter

    ● FC, SC, ST adaptor sareng 2.5mm UPP ● Mode hemat énergi; ● Diwangun dina VFL (opsional) ● Inpormasi nilai panyimpenan ● 850/1300/1310/1490/1550 / 1625nm SPESIFIKASI Modél BOU350T BOU350C Rentang Pangukuran (dBm) + 10 ~ -70dBm + 26 ~ -50dBm Akurasi * ± 0,2 dB Panjang Calibrated 850nm / 1300nm / 1310nm / 1490nm / 1550nm / 1625nm Resolusi 0.01dB OPM Connector 2.5mm UPP sareng FC ditukeurkeun (SC, ST opsional) VFL Connector 2.5mm UPP Reference Value storage Y ...