Tés Rugi Optik

  • BOU350 Optical Loss Tester

    BOU350 Tés Rugi Optik

    CIRI ● OPM, OLS dina hiji alat ● Ukur atenuasi optik ● Modeu hemat énergi ● OPM kalayan 850/1300/1310/1490/1550 / 1625nm ● Setélan nilai rujukan pikeun unggal otonomi Daya panjang gelombang 100 jam ● Garansi sataun sareng Tilu -Tahun dianjurkeun interval kalibrasi SPESIFIKASI Sumber Lampu M3M8 M3 S3S5 S4 S3S4S5 S6 Panjang gelombang (nm) 850/1300 1300 1310/1550 1490 1310/1490/1550 1625 Kaluaran Kaluaran> - 6dBm @ 1310nm / 1490nm / 1550nm / 1625nm /> -10 dm ...