Panyambung optik

  • Standard 0.9mm 2.0mm 3.0mm ST APC UPC Fiber Optic Connector

    Standar 0.9mm 2.0mm 3.0mm ST APC UPC Serat Optik Panyambung

    Konektor serat optik ngagaduhan benang sekrup anu pas kana adaptor pikeun nyayogikeun sambungan anu aman. Panyambungna diwangun ku awak kuningan dilapisi nikel sareng ferrule keramik / spring / crimp tong dipasang plus lengan crimp-over sareng karét boot. Panyambung serat optik, atanapi konektor serat optik, mangrupikeun komponén pikeun ngeureunkeun tungtung kabel serat optik, sareng nyandak sambungan sareng sambungan anu langkung gancang tibatan serat. Éta sacara mékanik pasangan sareng nyaluyukeun inti serat pikeun ngajantenkeun lampu ...
  • SC APC UPC Fast Connector

    SC APC UPC Panyambung Gancang

    1. Alusulangan sareng tukeran. 2. Kinerja suhu anu hadé sareng daya tahan. 3. ferrules keramik kualitas luhur leungitna sisipan rendah. 4. réfléksi tinggi ukuran ukuran leungitna. Aplikasi 1. Panel patch. 2. Bingkai distribusi. 3. Pangropéa atanapi restorasi darurat jaringan serat. 4. FTTH outlet panyambungna gancang. 5. Sambungan dina méja pikeun lingkungan LAN. Alat Operasi 1. Ditutup Kawat Ngupus Klem 2. Kawat Stripper 3.Length Fixed Instrument 4.Otical Fiber Cutting Installat ...
  • Standard 0.9mm 2.0mm 3.0mm SC APC UPC Fiber Optic Connector

    Standar 0.9mm 2.0mm 3.0mm SC APC UPC Serat Optik Panyambung

    Konektor serat optik ngagaduhan benang sekrup anu pas kana adaptor pikeun nyayogikeun sambungan anu aman. Panyambungna diwangun ku awak kuningan dilapisi nikel sareng ferrule keramik / spring / crimp tong dipasang plus lengan crimp-over sareng karét boot. Panyambung serat optik, atanapi konektor serat optik, mangrupikeun komponén pikeun ngeureunkeun tungtung kabel serat optik, sareng nyandak sambungan sareng sambungan anu langkung gancang tibatan serat. Éta sacara mékanik pasangan sareng nyaluyukeun inti serat pikeun ngajantenkeun lampu ...
  • Standard 0.9mm 2.0mm 3.0mm LC APC UPC Fiber Optic Connector

    Standar 0.9mm 2.0mm 3.0mm LC APC UPC Serat Optik Panyambung

    Konektor serat optik ngagaduhan benang sekrup anu pas kana adaptor pikeun nyayogikeun sambungan anu aman. Panyambungna diwangun ku awak kuningan dilapisi nikel sareng ferrule keramik / spring / crimp tong dipasang plus lengan crimp-over sareng karét boot. Panyambung serat optik, atanapi konektor serat optik, mangrupikeun komponén pikeun ngeureunkeun tungtung kabel serat optik, sareng nyandak sambungan sareng sambungan anu langkung gancang tibatan serat. Éta sacara mékanik pasangan sareng nyaluyukeun inti serat pikeun ngajantenkeun lampu ...
  • Standard 0.9mm 2.0mm 3.0mm FC APC UPC Fiber Optic Connector

    Standar 0.9mm 2.0mm 3.0mm FC APC UPC Serat Optik Panyambung

    Konektor serat optik ngagaduhan benang sekrup anu pas kana adaptor pikeun nyayogikeun sambungan anu aman. Panyambungna diwangun ku awak kuningan dilapisi nikel sareng ferrule keramik / spring / crimp tong dipasang plus lengan crimp-over sareng karét boot. Panyambung serat optik, atanapi konektor serat optik, mangrupikeun komponén pikeun ngeureunkeun tungtung kabel serat optik, sareng nyandak sambungan sareng sambungan anu langkung gancang tibatan serat. Éta sacara mékanik pasangan sareng nyaluyukeun inti serat pikeun ngajantenkeun lampu ...