Warta Industri

Tanggal 7 Agustus, Dinas Kaamanan Transmisi Kaamanan Nasional Radio sareng Télévisi Administrasi ngayakeun simposium di Beijing pikeun ngabahas rekomendasi anu relevan tina Radio sareng Télévisi Tiongkok dina ngamajukeun migrasi pita frékuénsi 700 MHz TV digital terestrial. Rapat ieu diajar ideu anu dianggo tina metode kerjasama, nyiapkeun rencana, nawar alat, pangawasan sareng panarimaan, sareng anu sanésna, sareng mutuskeun yén Radio sareng Televisi Tiongkok kedah langkung ningkatkeun saran gawé anu aya hubunganana sareng kaayaan diskusi sareng kaayaan anu sabenerna tina dua propinsi. , sareng ngamajukeun palaksanaan sesegera mungkin.


Pos waktos: Aug-14-2020