Multimode Serat Optik Patch Cord

  • ST to ST OM3 Duplex Patch Cord

    ST nepi ka ST OM3 Duplex Patch Cord

    · Minuhan EIA / TIA 604-2 kalayan ferrule keramik pikeun jaringan kabel gancang. · Kabel dicitak ngabantuan netelakeun sareng mikawanoh kabel anu béda. · Zirconia Keramik Ferrule Optimum IL sareng RL. · Bend kabel serat henteu peka nunjukkeun performa hébat kana katahanan. · K = Paket karton K nyayogikeun panyalindungan maksimal pikeun barang anjeun. Spésipikasi Panyambung ST kana ST Jaket OD 1.2 / 1.6 / 2.0 / 3.0mm Serat Mode 50 / 125μm OM3 Jaket Warna Aqua Polishing UPC kana UPC Jaket Bahan PVC (OFNR), OFNP, LSZH Insertion ...
  • SC to SC OM4 Duplex Patch Cord

    SC kana SC OM4 Duplex Patch Cord

    · Minuhan EIA / TIA 604-2 kalayan ferrule keramik pikeun jaringan kabel gancang. · Kabel dicitak ngabantuan netelakeun sareng mikawanoh kabel anu béda. · Zirconia Keramik Ferrule Optimum IL sareng RL. · Bend kabel serat henteu peka nunjukkeun performa hébat kana katahanan. · K = Paket karton K nyayogikeun panyalindungan maksimal pikeun barang anjeun. Spésipikasi Panyambung SC kana SC Jaket OD 1.2 / 1.6 / 2.0 / 3.0mm Serat Mode 50 / 125μm OM4 Jaket Warna Aqua Polishing UPC kana UPC Jaket Bahan PVC (OFNR), OFNP, LSZH Insertion ...
  • MPO To LC Duplex OM3 Duplex Patch Cord

    MPO Ka LC Duplex OM3 Duplex Patch Cord

    Kabel MPO ka LC Breakout mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun jaringan serat kapadetan tinggi. Éta khususna dirancang pikeun éternet gancang, saluran serat, pusat data sareng aplikasi gigabit éternet. Kabel abah 12 Serat ieu dianggo pikeun nyambungkeun (6) SFP + kana panel adaptor MPO sareng batang MPO. Spésipikasi Panyambung A MPO Wanoja (pinless) Panyambung B LC UPC Mode Serat duplikat OM3 50 / 125μm Panjang gelombang 850 / 1310nm 40 / 100G Ethernet Jarak 100m dina 850nm 10G Ethernet Dis ...
  • MTP OM4 Patch Cord

    MTP OM4 Patch Cord

    50 / 125μm OM4 multimode bend kabel serat optik henteu peka kirang atenuasi nalika dibéngkok atanapi dipintal dibandingkeun sareng kabel serat optik tradisional sareng ieu bakal ngajantenkeun pamasangan sareng pemeliharaan kabel serat optik langkung épisién. Éta ogé tiasa ngahémat langkung seueur ruang pikeun kabel anu padet anjeun di pusat data, jaringan perusahaan, kamar telekomunikasi, kebon server, jaringan panyimpenan awan, sareng tempat-tempat anu peryogi kabel patch serat. Kabel serat optik 50/125 OM4 multimode ieu cocog pikeun ...
  • MTP To LC 12 Fibers OM3 Fanout Cable

    MTP Ka LC 12 Serat OM3 kabel Fanout

    1.0.35dB Ultra Low IL sareng Konektor USCONEC, 0.15dB Ultra Low IL sareng Konektor LC. 2.Corning atanapi serat YOFC dirancang pikeun lulus ISO, IEC, RoHS. jsb standar. 3. Ngabengkokkeun kabel serat anu teu peka nunjukkeun performa anu hébat dina katahanan. 4.K = Paket karton K nyayogikeun panyalindungan maksimal pikeun barang anjeun. Spésipikasi Panyambungna MTP Wanoja elit Panyambung B LC Serat Mode 50 / 125μm OM3 Jaket Warna Aqua Polandia Tipe PC kana UPC Jaket Bahan OFNR, OFNP, LSZH Insertion Loss ...
  • SC To SC OM1 Duplex Patch Cord

    SC Pikeun SC OM1 Duplex Patch Cord

    · Minuhan EIA / TIA 604-2 kalayan ferrule keramik pikeun jaringan kabel gancang. · Kabel dicitak ngabantuan netelakeun sareng mikawanoh kabel anu béda. · Zirconia Keramik Ferrule Optimum IL sareng RL. · Bend kabel serat henteu peka nunjukkeun performa hébat kana katahanan. · K = Paket karton K nyayogikeun panyalindungan maksimal pikeun barang anjeun. Spésipikasi Panyambung SC kana SC Jaket OD 1.2 / 1.8 / 2.0 / 3.0mm Serat Mode 62.5 / 125μm Jaket Warna Oranyeu Polishing UPC ka UPC Jaket Bahan PVC (OFNR), ...
  • SC To SC OM2 Duplex Patch Cord

    SC Pikeun SC OM2 Duplex Patch Cord

    Multimode kabel tambalan serat optik ieu hadir nganggo bahan jaket kinerja tinggi, anu ngagaduhan umur jasa langkung lami pikeun digunakeun. Salaku tambahan, éta kirang atenuasi nalika ditekuk atanapi dipintal dibandingkeun sareng kabel serat optik tradisional, sahingga ngajantenkeun pamasangan sareng pemeliharaan kabel serat optik langkung épisién. Aya tilu jinis pilihan matéri jaket, kalebet PVC (OFNR), OFNP, LSZH, sareng jalma-jalma tiasa ngagaduhan pilihan anu langkung saé numutkeun kabutuhna. Panampilan anu caang sareng jeruk tiasa ...
  • SC to SC OM3 Duplex Patch Cord

    SC pikeun SC OM3 Duplex Patch Cord

    · Minuhan EIA / TIA 604-2 kalayan ferrule keramik pikeun jaringan kabel gancang. · Kabel dicitak ngabantuan netelakeun sareng mikawanoh kabel anu béda. · Zirconia Keramik Ferrule Optimum IL sareng RL. · Bend kabel serat henteu peka nunjukkeun performa hébat kana katahanan. · K = Paket karton K nyayogikeun panyalindungan maksimal pikeun barang anjeun. Spésipikasi Panyambung SC kana SC Jaket OD 1.2 / 1.6 / 2.0 / 3.0mm Serat Mode 50 / 125μm OM3 Jaket Warna Aqua Polishing UPC kana UPC Jaket Bahan PVC (OFNR), OFNP, LSZH Insertion ...
  • LC to LC OM4 Duplex Patch Cord

    LC ka LC OM4 Duplex Patch Cord

    · Minuhan EIA / TIA 604-2 kalayan ferrule keramik pikeun jaringan kabel gancang. · Kabel dicitak ngabantuan netelakeun sareng mikawanoh kabel anu béda. · Zirconia Keramik Ferrule Optimum IL sareng RL. · Bend kabel serat henteu peka nunjukkeun performa hébat kana katahanan. · K = Paket karton K nyayogikeun panyalindungan maksimal pikeun barang anjeun. Spésipikasi Panyambung LC kana LC Jaket OD 1.2 / 1.6 / 2.0 / 3.0mm Serat Mode 50 / 125μm OM4 Jaket Warna Aqua Polishing UPC kana UPC Jaket Bahan PVC (OFNR), OFNP, LSZH Insertion ...
  • LC To LC OM3 Duplex Patch Cord

    LC Pikeun LC OM3 Duplex Patch Cord

    · Minuhan EIA / TIA 604-2 kalayan ferrule keramik pikeun jaringan kabel gancang. · Kabel dicitak ngabantuan netelakeun sareng mikawanoh kabel anu béda. · Zirconia Keramik Ferrule Optimum IL sareng RL. · Bend kabel serat henteu peka nunjukkeun performa hébat kana katahanan. · K = Paket karton K nyayogikeun panyalindungan maksimal pikeun barang anjeun. Spésipikasi Panyambung LC toLC Jaket OD 1.2 / 1.6 / 2.0 / 3.0mm Serat Mode 50 / 125μm OM3 Jaket Warna Aqua Polishing UPC ka UPC Jaket Bahan PVC (OFNR), O ...
  • LC To LC OM2 Duplex Patch Cord

    LC Pikeun LC OM2 Duplex Patch Cord

    1. produk The ngadopsi diimpor pin keramik sareng impor kabel serat optik kualitas luhur. 2. Ngenalkeun téknologi grinding canggih asing sareng alat-alat grinding pikeun mastikeun panyimpangan serat, kerung serat, permukaan serat tanpa goresan sareng cacat, sareng parameter tina radius lengkungan raray tungtung keramik patepung standar. 3. Kaleungitan sisipan sakedik, karugian mulang ageung, silih gentos saé, sisipan teras sareng ...
  • LC to LC OM1 Duplex Patch Cord

    LC ka LC OM1 Duplex Patch Cord

    · Minuhan EIA / TIA 604-2 kalayan ferrule keramik pikeun jaringan kabel gancang. · Kabel dicitak ngabantuan netelakeun sareng mikawanoh kabel anu béda. · Zirconia Keramik Ferrule Optimum IL sareng RL. · Bend kabel serat henteu peka nunjukkeun performa hébat kana katahanan. · K = Paket karton K nyayogikeun panyalindungan maksimal pikeun barang anjeun. Spésipikasi Panyambung LC kana LC Jaket OD 1.2 / 1.8 / 2.0 / 3.0mm Serat Mode 62.5 / 125μm Jaket Warna Oranyeu Polishing UPC ka UPC Jaket Bahan PVC (OFNR), ...