Mini pamancar optik

  • Mini Optical Transmitter (ZTX1310M/ZTX1550M)

    Mini Transmitter Optical (ZTX1310M / ZTX1550M)

    Pedaran produk CATV Model ZTX1310M / ZTX1550M Transmitter channel CATV VSB / AM video link nawarkeun solusi canggih pikeun transmisi CATV kualitas luhur. Model ZTX1310M / ZTX1550M nawiskeun bandwidth analog anu luar biasa tina 45 dugi ka 1000MHz anu ngamungkinkeun transmisi sadaya saluran sub-band, low-band, FM, mid-band, sareng high-band. Fitur ieu ngamungkinkeun sistem pikeun nganteurkeun layanan vidéo anu dirancang pikeun palanggan. Sempalan sareng VCR, camcorder, atanapi kabel televisi feed, modél ZTX1310M / ZT ...