Mini Transmitter Optical (ZTX1310M / ZTX1550M)

Mini Transmitter Optical (ZTX1310M / ZTX1550M)

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

CATV Model ZTX1310M / ZTX1550M Transmitter channel CATV VSB / AM video link nawarkeun solusi canggih pikeun transmisi CATV kualitas luhur. Model ZTX1310M / ZTX1550M nawiskeun bandwidth analog anu luar biasa tina 45 dugi ka 1000MHz anu ngamungkinkeun transmisi sadaya saluran sub-band, low-band, FM, mid-band, sareng high-band. Fitur ieu ngamungkinkeun sistem pikeun nganteurkeun layanan vidéo anu dirancang pikeun palanggan. Sempalan sareng VCR, camcorder, atanapi umpan televisi kabel, modél ZTX1310M / ZTX1550M tiasa ngalirkeun saluran TV sareng operator sora na, jarakna 10 km atanapi langkung di 1310nm sareng 1550nm dina hiji serat mode-tunggal. Panarima jalur balik sayogi pikeun panerapan mundur.

Fitur

1. Ngarojong transmisi sub-band, low-band, FM, mid-band, sareng high-band saluran, nambihan kalenturan kana sistem.

2,75Ohm modél dibungkus dina kandang nyalira anu kasar.

3. Pilihan panarima jalur balik deui sayogi pikeun panerapan mundur

4. Cocog sareng tegangan industri tipi standar sareng impedansi

5. Idéal pikeun distribusi pidéo TV perusahaan alit, dimeunangkeun média kampus, telekonferensi, sareng seueur deui

Parameter téknis

Barang Hijian Parameter Téknis
Parameter optik
ZTX1310M ZTX1550M
Kakuatan Kaluaran optik dBm

0-10

0-8

Rentang élmu optik dBm

0-12

Panjang gelombang Operasi nm

1310

1550

Bandwidth MHz

45-1000

CTB dB

-63

CSO dB

-70

Flatness dB

0,5

Parameter Listrik
Tegangan Suplai Daya VDC

12

Ayeuna mW

170

Parameter fisik
Beurat g

130

Diménsi mm

123 * 64 * 20

Karakteristik Lingkungan
Temp Operasi.

-40 ~ 60

Panyimpenan Temp.

-40 ~ 60

Kalembaban (RH. Henteu kondensasi) %

5-95


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami