Mid-tahap aksés EDFA (ZOA1550MC)

Mid-tahap aksés EDFA (ZOA1550MC)

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

1. Ngadopsi laser pompa JDSU atanapi Oclaro

2. nyoko serat OFS

Prosés produksi 3.SMT pikeun assure ukuran leutik sareng kakuatan low comsuption, tapi stabilitas tinggi

4.Micro monitor otomatis PCB

5. kaluaran adjustable (-4 ~ + 0,5)

6.Maks kaluaran 23dBm (laser pompa tunggal)

Diagram

ht (1)

Ngartos

ht (2)

Kapayun

ht (3)

rt

(Unitmm)

Pin Assignment

PIN #

Nami

Katerangan

Catetan

1

+ 5V

+ 5V suplai ower

2

+ 5V

+ 5V suplai ower

3

+ 5V

+ 5V suplai ower

4

+ 5V

+ 5V suplai ower

5

Cadangan

Teu aya Sambungan

6

Cadangan

Teu aya Sambungan

7

Tcase_alarm

Alarm = Suhu tinggi @ bisi ngaleuwihan wates na luhur; Kaluaran

8

Lop_alarm

Kaleungitan alarm kakuatan kaluaran, Alarm = Luhur @ kakuatan kaluaran di handapeun wates handap na; Kaluaran

9

L_pump_alarm

Alarm = Tinggi @ boh arus pompa ngaleuwihan wates luhurna; Kaluaran

10

T_pump_alarm

Alarm = Tinggi @ boh suhu pompa ngaleuwihan wates na luhur; Kaluaran

11

Reset

Reset = Lemah; Biasa = Tinggi

12

+ 5V

+ 5V suplai ower

13

GND

Taneuh

14

GND

Taneuh

15

GND

Taneuh

16

GND

Taneuh

17

GND

Taneuh

18

RS232-TX

9600 tingkat baud; Kaluaran

19

LOS_alarm

Kaleungitan alarm sinyal input, Alarm = Luhur @ kakuatan input sahandapeun wates handap setting; Kaluaran

20

Cadangan

Teu aya Sambungan

21

EN_DIS

EN = Tinggi @ sadaya pompa hurung; EN = Low @ sadayana pompa pareum; Input

22

RX232-RX

9600 tingkat baud; input

23

Cadangan

Teu aya Sambungan

24

+ 5V

+ 5V suplai ower

25

GND

Taneuh

26

GND

Taneuh

V Paraméter

Barang

Parameter

Modél

1550-14 ~ 23

Kaluaran (dBm)

14 ~ 23

Input (dBm)

-10~10

Panjang gelombang (nm)

1530~1560

Output Adjustable Range (dBm)

UP0.5turun -4.0

Stabilitas Kaluaran (dB)

≤0.2

Sensitipitas Polarisasi (dB)

<0,2

Dispersi polarisasi (PS)

<0,5

Leungitna Optical Return (dB)

≥45

Serat Connetor

FC / APC,SC / APC

Gambar Noise (dB)

<5(Input 0dBm)

Konsumsi Daya (W)

12W

Suplai Daya (V)

+ 5V

Mangrupikeun Temp (℃)

-20~+60

Ukuran (“)

164 × 85 × 18

Beurat (Kg)

0,25

Fungsi Parangkat Lunak

Paréntah Firmware Set

Konfigurasi Port

EDFA disetél dina tingkat baud 9600 bps, 8 data bit, teu aya paritas, sareng 1 stop bit.

Sintaksis Paréntah

Daptar nunjukkeun paréntah, anu dikirim ka EDFA sareng réspon, anu bakal ditampi.

1. Atur AGC Gain

Fungsi

Paréntah

(PC kana Modul EDFA)

Pangakuan

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Atur Keuntungan tina AGC

65H + Bait1

55H

1 bait dituturkeun

2. Atur APC Power

Fungsi

Paréntah

(PC kana Modul EDFA)

Pangakuan

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Atur Kakuatan APC

66H + Bait1

55H

1 bait dituturkeun

Teu ditandatangananKisaran kakuatan <= 23.0dBmLéngkah = 0.2dB

Byte1 = Kakuatan * 10/2

3. Atur Suhu Suhu ambang alarm tinggi

Fungsi

Paréntah

(PC kana Modul EDFA)

Pangakuan

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Atur Kasus

Watesan suhu

69H + Bait1

55H

1 bait dituturkeun

Teu ditandatangananSuhu jangkauan set25 dugi +85 ℃Léngkah = 1 ℃

Bait1 = Suhu

4. Atur input ambang alarm anu handap

Fungsi

Paréntah

(PC kana Modul EDFA)

Pangakuan

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Atur Input wates Low

6AH + 1 Bait1

55H

1 bait dituturkeun

Ditandatanganan, Set range: -12.5dBm ka 12.5dBmLéngkah: 0.1dB

Byte1 = Nilai Saleresna * 10

5. Atur input ambang alarm tinggi

Fungsi

Paréntah

(PC kana Modul EDFA)

Pangakuan

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Atur Input wates High

6BH + Bait1

55H

1 bait dituturkeun

Ditandatangan, Set Range -12.5dBm ka 12.5dBmLéngkah: 0.1dB

Byte1 = Nilai Saleresna * 10

6. Atur kaluaran ambahan alarm handap

Fungsi

Paréntah

(PC kana Modul EDFA)

Pangakuan

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Atur Kaluaran wates Low

6CH + Bait1

55H

1 bait dituturkeun

Henteu Dituliskeun, Set Range0dBm dugi ka 25.5dBmLéngkah: 0.1dB

Byte1 = Nilai nyata * 10

7. Atur kaluaran input ambang alarm tinggi

Fungsi

Paréntah

(PC kana Modul EDFA)

Pangakuan

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Atur Output Watesan luhur

6DH + Bait1

55H

1 bait dituturkeun

Henteu Dituliskeun, Set Range0dBm dugi ka 25.5dBmLéngkah: 0.1dB

Byte1 = Nilai nyata * 10

8. Atur modeu operasi: AGC / APC / ACC

Fungsi

Paréntah

(PC kana Modul EDFA)

Pangakuan

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Atur AGC / APC / ACC

71H + Bait1

55H

1 bait dituturkeun

Bait10 × 03: ACC0 × 02: APC0 × 01: AGC

9. Atur alarem ngaktipkeun atanapi nganonaktipkeun topéng

Fungsi

Paréntah

(PC kana Modul EDFA)

Pangakuan

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Atur Masker Alarm

80H + Byte1-topéng

+ Bait-topeng

55H

2 bait dituturkeun

"1" = topéng (nyaéta alarm ditumpurkeun)

"0" = aktipkeun alarm

Byte1-topéng:

Bit7

Bit6

Bit5

Bit4

Bit3

Bit2

Bit1

Bit0

TEC_2 jangkung

TEC_1 luhur

I2 luhur

I1 luhur

Kaluaran tinggi

Kaluaran handap

Input saluhur

Masukan handap

Byte2-topeng:

Bit7

Bit6

Bit5

Bit4

Bit3

Bit2

Bit1

Bit0

dicadangkeun

dicadangkeun

dicadangkeun

dicadangkeun

dicadangkeun

dicadangkeun

dicadangkeun

Bisi T luhur

TEC_2 jangkungPump2 TEC alarem tinggi ayeuna

TEC_1 luhurPump1 TEC alarem tinggi ayeuna

I2 luhurPump2 bias alarm tinggi ayeuna

I1 luhurPump1 bias alarm tinggi ayeuna

Kaluaran tinggi Aliran kaluaran alarm tinggi

Kaluaran handapAliran kaluaran alarm low

Input saluhurAlarm input kakuatan tinggi

Masukan handapAliran input low alarm

Bisi T luhurKasus Suhu Alarm Tinggi

10. Malikkeun Pabrik Default

Fungsi

Paréntah

(PC kana Modul EDFA)

Pangakuan

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Balikkeun Default Pabrik

90H

55H

Default: Dihaturkeun daya dina modeu APC

APC / ACC

APC

/

Laser HIRUP / OFF

HENTEU

/

Kaluaran kakuatan optik

OPT_type

dBm

Masukan Alarm Rendah

-5

dBm

Masukan Alarm Tinggi

10

dBm

Kaluaran Alarm Rendah

OPT_type-4

dBm

Kaluaran Alarm Tinggi

OPT_type + 1

dBm

Suhu Modul Alarm Tinggi

65

TEC Alarm Tinggi Ayeuna

1.3

A

Suhu Laser Alarm Tinggi

35

nyetél Masker Alarm

(00 00)

ngaktipkeun

OPT_type: modul EDFA ditangtoskeun tingkat kakuatan

11. Atur daya input offset

Fungsi

Paréntah

(PC kana Modul EDFA)

Pangakuan

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Atur offset kakuatan input

A0H + Bait1 + Bait2

55H

2 bait dituturkeun

Ditandatanganan, Offset = (Byte2 * 256 + Byte1) / 10Léngkah: 0.1dB

12. Atur kaluaran daya offset

Fungsi

Paréntah

(PC kana Modul EDFA)

Pangakuan

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Atur kaluaran daya offset

A1H + Bait1 + Bait2

55H

2 bait dituturkeun

Ditandatanganan, Offset = (Byte2 * 256 + Byte1) / 10Léngkah: 0.1dB

13. Atur arus bias Pump1 dina modeu ACC

Fungsi

Paréntah

(PC kana Modul EDFA)

Pangakuan

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Atur Pump1 bias ayeuna

67H + Bait1 + Bait2

55H

2 bait dituturkeun

Teu ditandatanganan, Bias Ayeuna = (Byte2 * 256 + Byte1)Léngkah: 1mA
14. Atur Pump1 ambang alarm ayeuna tinggi

Fungsi

Paréntah

(PC kana Modul EDFA)

Pangakuan

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Setél ambang alarm alarm ayeuna Pump1 ayeuna

68H + Bait1 + Bait2

55H

2 bait dituturkeun

Teu ditandatanganan, Nilai Aktual = (Byte2 * 256 + Byte1)Léngkah: 1mA

17. Pareuman Pompa

Fungsi

Paréntah

(PC kana Modul EDFA)

Pangakuan

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Pareuman Pompa

82H

55H

Catetan: Aktipkeun nalika switch éksternal diaktipkeun

18. Dina Pompa

Fungsi

Paréntah

(PC kana Modul EDFA)

Pangakuan

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Dina Pompa

83H

55H

Catetan: Aktipkeun nalika switch éksternal diaktipkeun

19. Maca Suhu1 Pompa

Fungsi

Paréntah

(PC kana Modul EDFA)

Pangakuan

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Maca Suhu Pump1

87H

55H + Bait1

1 bait dituturkeun

DitandatangananByte1 = Nilai Saleresna, Satuan: 1 ℃

21. Maca TEC1 ayeuna

Fungsi

Paréntah

(PC kana Modul EDFA)

Pangakuan

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Maca TEC1 ayeuna

89H

55H + L-Bait + H-bait

2 bait dituturkeun

DitandatangananTEC ayeuna = H-bait * 256 + L-baitHijian: 1mA

23. Maca Kakuatan Pump1

Fungsi

Paréntah

(PC kana Modul EDFA)

Pangakuan

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Maca Pump1 Power

A2H

55H + L-Bait + H-bait

2 bait dituturkeun

Teu ditandatangananDaya Pompa = (H-Bytes * 256 + L-Bytes) / 10Unit: 1mW

25. Maca status modul data sadayana

Fungsi

Paréntah

(PC kana Modul EDFA)

Pangakuan

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Maca status modul data sadayana

79H

55H + Byte1 + Byte2 + Byte3 + Byte4 + Byte5 + Byte6 + Byte7 + Byte8

8 bait dituturkeun

Bait1Input Daya L-bait

Bait2Input Daya H-bait

Bait3Kaluaran Daya-L bait

Bait4Kaluaran Daya H-bait

Bait5Pump1 L-Bytes Ayeuna

Bait6Pompa1 H-Bytes Ayeuna

Bait7Pump2 L-Bytes Ayeuna

Bait8Pump21 H-Bytes Ayeuna

Kakuatan MasukanKakuatan KaluaranNomer anu ditandatangananrumus → kakuatan = (H-Bytes * 256 + L-Bytes) / 10

Pmp-1 AyeunaPmp-2 AyeunaNomer teu ditandatangananrumus → ayeuna = (H-Bytes * 256 + L-Bytes)

26. Maca parameter setting

Fungsi

Paréntah

(PC kana Modul EDFA)

Pangakuan

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Maca parameter setting

7AH

55H + Byte1 + Byte2 + Byte3 + Byte4 + Byte5 + Byte6 + Byte7 + Byte8 + Byte9 + Byte10 + Byte11 + Byte12 + Byte13 + Byte14 + Byte15 + Byte16 + Byte17

17 bait ngiring

 

Bait

Katerangan

Paréntah

Rarangken

Bait1

Pompa-1 H wates handap

Pompa 1 alarm ayeuna bait rendah

68

14

Bait2

Pompa-1 H wates luhur

Pompa 1 alarm ayeuna bait tinggi

68

14

Bait3

Pompa-2 H wates handap

Pompa 2 alarm ayeuna bait low

85

16

Bait4

Pompa-2 H wates luhur

Pompa 2 alarm ayeuna bait tinggi

85

16

Bait5

Batesan Case_T

Kasus Suhu alarm H wates

69

3

Bait6

Masukan L wates

Masukan alarm wates handap

6A

4

Bait7

Masukan H wates

Alarm wates wates luhur

6B

5

Bait8

Batesan L kaluaran

kaluaran alarm wates low

6c

6

Bait9

Kaluaran H wates

kaluaran alarem wates luhur

6d

7

Bait10

NC

Bait11

NC

Bait12

C_POWER_L

Kakuatan APC bait rendah

66

2

Bait13

C_POWER_H

Kakuatan APC bait tinggi

66

2

Bait14

C_I1_H

operasi Ayeuna 1 tina ACC bait rendah

67

13

Bait15

C_I1_H

operasi Ayeuna 1 tina ACC bait tinggi

67

13

Bait16

C_I2_H

operasi Ayeuna2 tina ACC bait rendah

68

15

Bait17

C_I1_H

operasi Ayeuna 2 tina ACC bait tinggi

68

15

27. Maca modeu operasi

Fungsi

Paréntah

(PC kana Modul EDFA)

Pangakuan

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Maca modeu operasi

7BH

55H + Bait1 + Bait2 + Bait3

3 bait dituturkeun

Bait1Type TYP = TYP (Type Power) * 5 * 2/10, misal Type power = 22, Éta 22dBm EDFA, janten TYP nyaéta 0x6E

Bait20 × 03: ACC0 × 02: APC0 × 01: AGC

Bait3Nomer pompa

28. Baca vérsi firmware

Fungsi

Paréntah

(PC kana Modul EDFA)

Pangakuan

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Baca vérsi firmware

7CH

55H + Bait1

1 bait dituturkeun

Bait1Vérsi saleresna = Vérsi Data / 10

29. Maca alarem bit

Fungsi

Paréntah

(PC kana Modul EDFA)

Pangakuan

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Maca alarem bit

7DH

55H + Bait1 + Bait2

2 bait dituturkeun

Bait1:

Bit7

Bit6

Bit5

Bit4

Bit3

Bit2

Bit1

Bit0

TEC_2 jangkung

TEC_1 luhur

I2 luhur

I1 luhur

Kaluaran tinggi

Kaluaran handap

Input saluhur

Masukan handap

Bait2:

Bit7

Bit6

Bit5

Bit4

Bit3

Bit2

Bit1

Bit0

dicadangkeun

dicadangkeun

dicadangkeun

dicadangkeun

dicadangkeun

dicadangkeun

dicadangkeun

Bisi T luhur

0Oké

1Alarm

30. Maca alarm ngaktipkeun

Fungsi

Paréntah

(PC kana Modul EDFA)

Pangakuan

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Maca alarem bit

81H

55H + Topéng1 + Topéng2

2 bait dituturkeun

31. Maca suhu kasus

Fungsi

Paréntah

(PC kana Modul EDFA)

Pangakuan

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Maca alarem bit

86H

55H + Bait1

1 bait dituturkeun

Bait1Vérsi saleresna = Nilai Saleresna / Satuan = ℃


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami