Kabel LAN

  • UTP CAT6A LAN Cable

    Kabel LAN UTP CAT6A

    Kabel UTP LSZH ieu didesain pikeun nganteurkeun standar standar anu mantep dumasar kana kinerja mastikeun bandwidth anu optimal pikeun aplikasi jaringan gancang ayeuna. Kabelna dirancang pikeun ngadukung aplikasi jaringan horisontal jarakna dugi ka 100 méter. Pasangan kode warna Pasangan 1: Bodas / Biru, sareng Pasangan Biru 2: Bodas / Jeruk, sareng Jeruk Pasangan 3: Bodas / Héjo, sareng Pasangan Héjo 4: Bodas / Coklat, sareng Aplikasi Brown ● Ngadukung jaringan kategori 6A dugi ka 500 MHz aplikasi ● Horisontal sareng tulang tonggong ...
  • CAT6 LAN Cable

    CAT6 LAN Kabel

    Fitur 1. Éta ngadopsi bahan tambaga bébas oksigén anu diimpor kualitas luhur sareng résistansi rendah sareng kamampuan pangiriman sinyal anu kuat. 2. Kulit kentel énggal, tahan tarik sareng tahan tilepan, nyegah sepuh. 3. Sarung jero jero-kapadetan tinggi tahan korosi sareng ngagaduhan kamuluran anu saé. Spesifikasi Kabel tipe CAT6 Shielding tipe UTP Bahan tina kabel sarung PVC / LSZH suhu damel -20 ~ 60 ℃ (-4 ~ 140 ℉) Warna kabel Tingkat ngarobih 1Gbps Panjang kabel 305M / vol ...
  • UTP CAT5E LAN Cable

    Kabel LAN UTP CAT5E

    UTP Lan Cable CAT5E Ethernet ieu dilengkepan ku prosés canggih, anu ngagaduhan umur jasa langkung lami pikeun digunakeun. Numutkeun kana standar Ethernet anu didirikeun ku IEEE, daérah lokal anu biasa nganggo topologi bintang cocog pikeun pasangan anu dipintal. Salaku tambahan, éta sadar fungsina pikeun sacara épéktip nyegah pangaruh gangguan éléktromagnétik, sahingga sistem kabel salawasna ngajaga kasaluyuan éléktromagnétik sareng kinerja transmisi. Datang ku bahan kualitas luhur, ...