IP QAM

  • ZJ3348D 48 in 1 IP QAM Modulator

    ZJ3348D 48 dina 1 IP QAM Modulator

    ZJ3348D 48 in 1 IP QAM modulator nyaéta alat Mux-scrambling-modulate all-in-one anu dikembangkeun ku DEXIN. Éta ngagaduhan 48 saluran multiplexing, 12 saluran scrambling sareng 48 QAM (DVB-C) modulasi saluran, sareng ngadukung maksimum 1536 IP ngalangkungan palabuhan 3 gé sareng 48 operator anu sanés caketna (50MHz ~ 960MHz) kaluaran antar kaluaran kaluaran RF. Alat ieu dicirikeun ku port kaluaran RF duaan anu ngagedékeun bandwidth pikeun operator QAM. Fitur Utama ● Input Max 1536 IP ngalangkungan 3 palabuhan gé (panganteur SFP ...
  • 32 in 1 IP QAM Modulator

    32 dina 1 IP QAM Modulator

    Modulator 32 Q 1 IP QAM ieu mangrupikeun alat Mux-scrambling-modulate all-in-one. Éta ngadukung maksimum 1024 input IP ngalangkungan palabuhan 3 gé sareng 32 multiplexing scrambling QAM (DVB-C) modulasi saluran kalayan operator anu teu caket (50MHz ~ 960MHz) kaluaran ngaliwatan panganteur kaluaran RF. Desain modél bayar-sakumaha-anjeun-tumuh modél sareng konfigurasi anu fleksibel ngajantenkeun tiasa diukur pisan, tiasa dipercaya pisan ku kinerja anu luhur, anu sadayana adaptasi sareng sistem siaran CATV anu énggal. Key Featu ...
  • 16 in 1 IP QAM Modulator

    16 dina 1 IP QAM Modulator

    Modulator 16 in 1 IP QAM ieu mangrupikeun alat Mux-scrambling-modulate generasi sadaya anu paling anyar anu dikembangkeun ku kami. Éta ngagaduhan 16 saluran multiplexing, 16 saluran scrambling sareng 16 QAM (DVB-C) modulasi saluran, sareng ngadukung maksimal 512 input IP ngalangkungan palabuhan 3 gé sareng 16 operator anu teu caket (50MHz ~ 960MHz) kaluaran antar kaluaran kaluaran RF. Alat ieu ogé dicirikeun sareng tingkat terintegrasi tinggi, kinerja tinggi sareng béaya rendah. Ieu pisan adaptasi pikeun CATV generasi anyar ...