Modul EDFA calakan

  • Mid-stage Access EDFA  (ZOA1550MC)

    Mid-tahap aksés EDFA (ZOA1550MC)

    Fitur 1.Adopts JDSU atanapi Oclaro pump laser 2.Adopts OFS serat 3.SMT prosés produksi pikeun assure ukuran alit sareng kakuatan rendah comsuption, tapi stabilitas tinggi 4.Micro auto monitor PCB 5.Output adjustable (-4 ~ + 0.5) 6. Max outputs 23dBm (laser pump tunggal) Diagram Underside : Upside (Unit : mm) Pin Assignment PIN # Name Deskripsi Catetan 1 + 5V + 5V supply ower 2 + 5V + 5V ower supply 3 + 5V + 5V ower supply 4 + 5V + 5V ower supply 5 Reserve No Connection ...
  • CATV Optical Amplifier Module

    Modul Penguat Optik CATV

    Modul ZOA1550MB CATV EDFA nyoko kana standar versi pikeun Single Channel sareng sempit. EDFA kalebet laser pompa pendingin, monitor input sareng input isolator, monitor output sareng output isolator, ukuran kompak paket 90X70X20mm. Antarbeungeut 30-pin anu ramah pikeun pangguna dilebetkeun pikeun ngaktipkeun alat pikeun komunikasi sareng éléktronika kontrol. Fitur (1) Kualitas luhur: ngadopsi laser pompa mérek 980nm internasional, perangkat lunak dioptimalkeun pikeun kakuatan, kauntungan sareng fitur rata, anu ngajamin low NF sareng ...