Saklar Industri / POE +

  • Unmanaged 8 Port 1000M Industrial Switch with 2 SFP ZJD28G-SFP

    Ngatur 8 Port 1000M Industrial Switch sareng 2 SFP ZJD28G-SFP

    8 port 10/100 / 1000Base-TX ka 1000Base-FX Industrial Switch sareng 2 SFP, manjangan jarak komunikasi sareng kinerja anu stabil ngalangkungan kawat serat optik, jarak anu diperpanjang tiasa dugi ka 2-80km. Sanggup tiasa beroperasi dina kisaran suhu ti - 40 ℃ - 85 environment lingkungan padamelan Hash. Fitur • 8 Port 10/100 / 1000Mbps RJ45, 2 port 1000Mbps SFP Fiber • otomatis MAC address learning sareng sepuh • Otomatis ngadukung IGMP (Multicasting) • 10/100 / 1000Mbps Auto-negosiasi, auto-MDI-MDI-X • LED indica ...
  • Unmanaged 8 Port 1000M Industrial Switch with 1 SFP ZJD18G-SFP

    Henteu diatur 8 Port 1000M Industrial Switch sareng 1 SFP ZJD18G-SFP

    8 port 10/100 / 1000Base-TX ka 1000Base-FX Industrial Switch sareng 1 SFP, manjangan jarak komunikasi sareng kinerja anu stabil ngalangkungan kawat serat optik, jarak anu diperpanjang tiasa dugi ka 2-80km. Sanggup tiasa beroperasi dina kisaran suhu ti - 40 ℃ - 85 environment lingkungan padamelan Hash. Fitur • 8 Port 10/100 / 1000Mbps RJ45, 1 port 1000Mbps SFP Fiber • otomatis MAC address learning sareng sepuh • Otomatis ngadukung IGMP (Multicasting) • 10/100 / 1000Mbps Auto-negosiasi, auto-MDI-MDI-X • LED nunjukkeun ...
  • Unmanaged 8 Port 1000M Industrial POE Switch with 2 SFP ZJD28GP-SFP

    Henteu dikokolakeun 8 Port 1000M Industrial POE Switch sareng 2 SFP ZJD28GP-SFP

    8 port 10 / 1000Base-TX ka 1000Base-FX Industrial POE Switch sareng port 2 SFP, manjangan jarak komunikasi sareng kinerja anu stabil ngalangkungan kawat serat optik, jarak anu diperpanjang tiasa dugi ka 2-80km. Sanggup tiasa beroperasi dina kisaran suhu ti - 40 ℃ - 85 environment lingkungan padamelan Hash. Fitur • 8 Port 10/100 / 1000Mbps POE sareng Auto Uplink ™, 2 port 1000Mbps SFP • 8 Port support PoE, ngadukung IEEE 802.3af (15.4W), IEEE802.3at PoE (30W) • Alamat alamat MAC otomatis sareng sepuh • Otomatis sup ...
  • Unmanaged 8 Port 1000M Industrial POE Switch with 1 SFP ZJD18GP-SFP

    Unmanaged 8 Port 1000M Industrial POE Switch sareng 1 SFP ZJD18GP-SFP

    8 port 10 / 1000Base-TX ka 1000Base-FX Industrial POE Switch sareng port 1 SFP, manjangan jarak komunikasi sareng kinerja anu stabil ngalangkungan kawat serat optik, jarak anu diperpanjang tiasa dugi ka 2-80km. Sanggup tiasa beroperasi dina kisaran suhu ti - 40 ℃ - 85 environment lingkungan padamelan Hash. Fitur • 8 Port 10/100 / 1000Mbps POE, 1 port 1000Mbps SFP • 8 Port support PoE, ngadukung IEEE 802.3af (15.4W), IEEE802.3at PoE (30W) • Pembelajaran alamat MAC otomatis sareng sepuh • Otomatis ngadukung IGMP (Multic ...
  • Unmanaged 8 Port 100M Industrial Switch with 2 SFP ZJD28GF-SFP

    Henteu dikelola 8 Port 100M Industrial Switch sareng 2 SFP ZJD28GF-SFP

    8 port 10 / 100Base-TX ka 100Base-FX Industrial Switch kalayan port 2 SFP, manjangan jarak komunikasi kalayan kinerja anu stabil ngalangkungan kawat serat optik, jarak anu diperpanjang tiasa dugi ka 2-80km. Tiasa tiasa beroperasi dina kisaran suhu ti -40 Working - 85 ℃ lingkungan damel Hash. Fitur • 8 Port 10 / 100Mbps RJ45, 2 port 1000Mbps SFP Fiber • otomatis MAC address learning sareng sepuh • Otomatis ngadukung IGMP (Multicasting) • 10 / 100Mbps Auto-negosiasi, auto-MDI-MDI-X • Indikator LED kanggo mo .. .
  • Unmanaged 8 Port 100M Industrial Switch with 1 SFP ZJD18GF-SFP

    Henteu diatur 8 Port 100M Industrial Switch sareng 1 SFP ZJD18GF-SFP

    8 port 10 / 100Base-TX ka 100Base-FX Industrial Switch kalayan port 1 SFP, manjangan jarak komunikasi sareng kinerja anu stabil ngalangkungan kawat serat optik, jarak anu diperpanjang tiasa dugi ka 2-80km. Sanggup tiasa beroperasi dina kisaran suhu ti -40 Working - 85 environment lingkungan damel Hash. Fitur • 8 Port 10 / 100Mbps RJ45, 1 port 1000Mbps SFP Fiber • otomatis MAC address learning sareng sepuh • Otomatis ngadukung IGMP (Multicasting) • 10 / 100Mbps Auto-negosiasi, auto-MDI-MDI-X • Indikator LED kanggo mo .. .
  • Unmanaged 8 Port 100M Industrial POE Switch with 2 SFP ZJD28GFP-SFP

    Henteu diatur 8 Port 100M Industrial POE Switch sareng 2 SFP ZJD28GFP-SFP

    8 port 10 / 100Base-TX ka 100Base-FX Industrial POE Switch sareng slot 2 SFP, manjangan jarak komunikasi kalayan kinerja anu stabil ngalangkungan kawat serat optik, jarak anu diperpanjang tiasa dugi ka 2-80km. Sanggup tiasa beroperasi dina kisaran suhu ti - 40 ℃ - 85 environment lingkungan padamelan Hash. Fitur • 8 Port 10 / 100Mbps POE sareng Auto Uplink ™, 2 port 1000Mbps SFP slot • 8 Port support PoE, ngadukung IEEE 802.3af (15.4W), IEEE802.3at PoE (30W) • Alamat alamat MAC otomatis sareng sepuh • Otomatis suppo ...
  • Unmanaged 8 Port 100M Industrial POE Switch with 1 SFP ZJD18GFP-SFP

    Ngatur 8 Port 100M Industrial POE Switch sareng 1 SFP ZJD18GFP-SFP

    8 port 10 / 100Base-TX ka 100Base-FX Industrial POE Switch sareng 1 SFP slot, ngalegaan jarak komunikasi sareng kinerja anu stabil ngalangkungan kawat serat optik, jarak anu diperpanjang tiasa dugi ka 2-80km. Tiasa beroperasi dina kisaran suhu ti - 40 ℃ - 85 environment lingkungan padamelan Hash. Fitur • 8 Port 10 / 100Mbps POE sareng Auto Uplink ™, 1 port 1000Mbps SFP slot • 8 Port support PoE, ngadukung IEEE 802.3af (15.4W), IEEE802.3at PoE (30W) • Alamat alamat MAC otomatis sareng sepuh • Otomatis suppo ...
  • Managed 24 Port Industrial POE Switch with 4 SFP ZJ6424GP-SFP

    Ngatur 24 Port Industrial POE Switch sareng 4 SFP ZJ6424GP-SFP

    Diatur 24 port 10/100 / 1000Base-TX ka 1000Base-FX Industrial POE Switch sareng port 4 SFP, manjangan jarak komunikasi sareng kinerja anu stabil ngalangkungan kawat serat optik, jarak anu diperpanjangna tiasa dugi ka 2-80km. Tiasa tiasa ngaoperasikeun handapeun suhu dibasajankeun -45 ℃ - 85 environment lingkungan padamelan Hash. Fitur • 24 Port 10/100 / 1000Mbps POE sareng Auto Uplink ™, 4 port 1000Mbps SFP • 24 Port support PoE, ngadukung IEEE 802.3af (15.4W), IEEE802.3at PoE (30W) • Alamat alamat MAC otomatis sareng sepuh • Au ...
  • Managed 24 Port Industrial Ethernet Switch with 4 SFP ZJ7424G-SFP

    Ngatur 24 Port Industrial Ethernet Switch sareng 4 SFP ZJ7424G-SFP

    Diurus 24 port 10/100 / 1000Base-TX ka 1000Base-FX Industrial Ethernet Switch kalayan port 4 SFP, manjangan jarak komunikasi kalayan kinerja anu stabil ngalangkungan kawat serat optik, jarak anu diperpanjang tiasa dugi ka 2-80km. Tiasa tiasa ngaoperasikeun handapeun suhu dibasajankeun -45 ℃ - 85 environment lingkungan padamelan Hash. Fitur • 24 Port 10/100 / 1000Mbps RJ45 kalayan Auto Uplink ™, 4 port 1000Mbps SFP • Otomatis MAC address learning sareng sepuh • Otomatis ngadukung IGMP (Multicasting) • 10/100 / 1000Mbps Auto-nego ...
  • Managed 16 Port Industrial POE Switch with 4 SFP ZJ7416GP-SFP

    Ngatur 16 Port Industrial POE Switch sareng 4 SFP ZJ7416GP-SFP

    Diurus 16 port 10/100 / 1000Base-TX ka 1000Base-FX Industrial POE Switch sareng port 4 SFP, manjangan jarak komunikasi sareng kinerja anu stabil ngalangkungan kawat serat optik, jarak anu diperpanjang tiasa dugi ka 2-80km. Tiasa tiasa ngaoperasikeun handapeun suhu dibasajankeun -45 ℃ - 85 ℃ lingkungan padamelan Hash. Fitur • 16 Port 10/100 / 1000Mbps POE sareng Auto Uplink ™, 4 port 1000Mbps SFP • 16 Port support PoE, ngadukung IEEE 802.3af (15.4W), IEEE802.3at PoE (30W) • Alamat alamat MAC otomatis sareng sepuh • Au ...
  • Managed 16 Port Industrial Ethernet Switch with 4 SFP ZJ7416G-SFP

    Ngatur 16 Port Industrial Ethernet Switch sareng 4 SFP ZJ7416G-SFP

    Diurus 16 port 10/100 / 1000Base-TX ka 1000Base-FX Industrial Ethernet Switch kalayan port 4 SFP, manjangan jarak komunikasi sareng kinerja anu stabil ngalangkungan kawat serat optik, jarak anu diperpanjang tiasa dugi ka 2-80km. Sanggup tiasa beroperasi handapeun suhu dibasajankeun -45 ℃ - 85 environment lingkungan padamelan Hash. Fitur • 16 Port 10/100 / 1000Mbps RJ45 kalayan Auto Uplink ™, 4 port 1000Mbps SFP • Otomatis MAC address learning sareng sepuh • Otomatis ngadukung IGMP (Multicasting) • 10/100 / 1000Mbps Auto-negot ...
123 Teras> >> Halaman 1/3