Node Optik Dina Ruangan

  • ZBR1004R Indoor Optical Receiver

    Panarima optik jero rohangan ZBR1004R

    Bubuka ZBR1004R mangrupikeun standar 19 inci 1U panarima optik jero rohangan, bentukna éndah, pinunjul dina indéks, panarima optik jero rohangan tiasa disayogikeun modul pamancar jalur balik. Tinggi narima sensitipitas, handap dina sora, modul opat arah optik balik pikeun kinerja anu sami mastikeun transmisi kualitas luhur sinyal transmisi balik opat arah. Kisaran tingkat kaluaran 20dB. Catu daya nyaéta AC220V. Ciri-ciri 1. Dua jandéla damel ti 1310nm ...