Indoor Coaxial Cable Amplifier

  • House Amplifier

    Panguat imah

    Pedaran produk Panguat imah (dina panguat téks) ditujukeun pikeun ngagedékeun sareng nyebarkeun sinyal TV dina jaringan TV kabel. Amplifier dihasilkeun kalayan suplai kakuatan internal pikeun kakuatan tina listrik ~ 198-250V sareng pikeun kakuatan jarak jauh tina garis ~ 24-65V (gumantung kana jinisna). amplifier gaduh hiji input sareng dua output. Amplifier disayogikeun kanggo plug-in return path amplifier sareng interstage attenuator. Modul jalur balik plug-in henteu kalebet kana paket. Parameter Ty ...
  • HOME TV AMPLIFIER 20dB

    HOME TV AMPLIFIER 20dB

    Komponén konci amplifier YB8020 séri jero rohangan ngadopsi bahan kelas tinggi anu diimpor. Éta dianggo pikeun ngimbangan sinyal TV kusabab sirkuit rugi sareng cocog pikeun MMDS, kelas akhir jaringan CATV atanapi di bumi kirang tina 10 sét TV. Mesin ngadopsi panguat low-noise impor sareng éta ogé tiasa dianggo pikeun panguat anténeu tunggal-saluran atanapi multi-kanal atanapi sistem anténeu umum. 1. Indéks kinerja utama Item YB8020 Frékuénsi kisaran 45 ~ 862MHz ciri frékuénsi ayun ± 1.5dB ...