Kaluaran Kaluaran Tinggi EDFA

  • 1550nm Erbium Doped Fiber Amplifier   ZOA1550H

    1550nm Erbium Doped Fiber Amplifier ZOA1550H

    ZOA1550H EDFA ngadopsi JDSU, Lumics sareng perusahaan semikonduktor anu kawéntar ku dunya salaku sumber ngompa. Di pedalaman mesin dilengkepan sirkuit stabilitas kakuatan optik kaluaran sareng alat pendinginan thermoelectric laser, sirkuit kontrol stabilitas suhu pikeun mastikeun kinerja mesin anu optimal sareng stabilitas laser umur panjang. Parangkat lunak microprocessor ngawaskeun kaayaan damel laser, layar VFD nembongkeun parameter operasi. Sakali parameter operasi laser de ...