Amplifier Kaluaran Kaluaran Tinggi Kalayan CWDM (EYDFA)

  • 1550nm Erbium Doped Fiber Amplifier ZOA1550HW

    1550nm Erbium Doped Fiber Amplifier ZOA1550HW

    ZOA1550HW séri kakuatan tinggi modeu tunggal EDFA dicirikeun kalayan noise low, linearity tinggi. Ngawangun-di CWDM anu saé ngalaksanakeun 1490nm / 1310nm aliran data tina OLT sareng ONU kana transmisi serat tunggal ngalangkungan EDFA, ngirangan jumlah komponén sareng ningkatkeun kinerja sistem sareng reliabilitas. Éta nawiskeun solusi anu fleksibel sareng béaya rendah pikeun cakupan area gedé CATV tina metropolises sareng kota-kota sedeng. Séri ZOA1550HW dilengkepan réngsé APC, AGC, kontrol ATC, desain anu saé pikeun ...