GPON ONU

  • FTTH GPON ONU ZM2 Series

    FTTH GPON ONU ZM2 Series

    Bubuka 1. FTTH GPON ONU séri. 2. Ukuran kompak, teu aya penggemar sareng teu aya sora. 3. fungsi euyeub ku gampang operasi jeung perawatan. Aranjeunna ngadopsi parangkat lunak kabuka sareng arsitéktur hardware umum pikeun nyumponan sarat reliabilitas, manten sareng kaamanan alat-alat kelas operator. Éta sayogi dina sababaraha rupa spésifikasi sareng lumaku pikeun skenario FTTH. Ciri-ciri 1. Patuh kana standar ITU-T G.984 GPON. 2. Pemetaan anu fleksibel antara Pelabuhan GEM sareng T-CONT. 3. Ngadukung ...