GPON OLT

  • ZJ5610-GL Series Smart Cassette GPON OLT

    ZJ5610-GL Series Smart Cassette GPON OLT

    Tinjauan Produk ZJ5610-GL mangrupikeun kapasitas alit sareng modél paningkatan kasét GPON OLT, nyumponan sarat ITU-T G.984 / G.988 sareng standar relatif Cina Telecom / Unicom GPON, ngagaduhan kapasitas aksés super GPON, reliabilitas kelas pamawa sareng fungsi kaamanan lengkep. Éta tiasa nyayogikeun syarat aksés serat optik jarak jauh kusabab manajemén, pangropéa sareng pangabisa kamampuan anu hadé, fitur jasa anu réa sareng modeu jaringan anu fleksibel. ZJ5610-GL tiasa ...
  • GPON OLT ZG1000

    GPON OLT ZG1000

    Perkenalan 1. Alat-alat GPON OLT kelas tilas 2. Cocog pikeun aksés skala leutik, fleksibel pikeun dipasang 3. 8/16 PON port 4. Perlindungan link optik PON, modul kakuatan kaleuleusan Karakteristik 1. Standar: patuh kana ITU-T G. 984 standar GPON. 2. kapasitas: 8/16 palabuhan GPON. 3. Multi-port: nyayogikeun palabuhan gé (listrik sareng optik) sareng palabuhan optik 10GE dina sisi jaringan. 4. reliabilitas tinggi: modul kakuatan panyalindungan kaleuleuwihan, modul kipas kaleuleuwihan, PON link optik protéksi ...