Mesin Fusion Splicer

  • OFS-800 Fusion Splicer

    OFS-800 Fusion Splicer

    ● Gedé, pisibilitas luhur 5 inci resolusi luhur tampilan LCD warna-warni ● CEPAT! 8 waktos sambatan kadua / 30 detik waktos panas ● Batré Li-ion umur panjang nyayogikeun 200 siklus séting sareng panas ● Kinerja éléktroda diperpanjang kalayan 2500 campuran per set ● Sawangan X sareng Y sareng pandangan 200 kali ngagedéan, 300 kali pandangan X atanapi Y ● Sepuh ruggedized pikeun shock, lebu jeung Uap ● Nyimpen 8.000 grup hasil splice ● Modeu splicing Otomatis & Manual & Half Auto Spésifikasi: Berlaku F ...