FTTH Panarima optik

  • ZHR1000SD FTTH High Level Optical Receiver

    ZHR1000SD FTTH Tingkat Tinggi Panarima Optik

    1 Pedaran produk panarima optik ZHR1000SD FTTH khusus dirancang pikeun jaringan CATV FTTH. Fitur utamina nyaéta konsumsi kakuatan rendah, kaluaran tingkat konstanta AGC optik, Jilid alit sareng reliabilitas tinggi. Ngadopsi cangkang alloy aluminium, kalayan kontrol optik sirkuit AGC diwangun, struktur kompak sareng catu daya modular éksternal ngajantenkeun pamasangan sareng debugging raoseun pisan. Mangrupikeun produk anu idéal pikeun ngawangun jaringan FTTH CATV. 2. Fitur produk 1. Ngadopsi modul GaAs salaku RF ampli ...
  • FTTH Passive Photoelectric Converter ZHR28PD

    FTTH Pasip Photoelectric Parabot Parobah ZHR28PD

    Fitur 1. bandwidth operasi: 45 ~ 1000MHz; 2. nalika kakuatan optik input -1dBm: Sinyal analog: kakuatan optik kaluaran nyaéta 67dBµV (OMI = 4%); Sinyal digital: kakuatan optik kaluaran nyaéta 61dBµV, MER> 38dB (EQ pareum); 3. Nalika kakuatan optik input -10dBm: Sinyal digital: kakuatan optik kaluaran nyaéta 43dBµV, MER> 30dB (EQ pareum); disarankeun input dinamika kakuatan optik nyaéta -10 ~ 0dBm. 4. Produk ieu ngagaduhan salah sahiji port kaluaran RF tipe-F, Métrik atanapi Kaisar anu ditetepkeun ku ...
  • Passive Optical Receiver

    Panarima optik pasip

    Spésifikasi ZHR10P séri CATV konvérter pikeun tipi digital, serat ka bumi. Mesin ieu ngadopsi pipah nampi optik sénsitip tinggi, tanpa catu daya, teu aya konsumsi kakuatan. Éta ékonomi, integrasi aplikasi fléksibel, aplikasi serat kana jaringan bumi. Aya lima jinis pilihan modél: Fitur Operasi rubakpita: 45-1000MHz; (1) Nalika kakuatan optik input nyaéta - 1dBm: ① Sinyal analog: kakuatan optik kaluaran nyaéta 68dBuV (OMI = 4%); ② Ngali ...
  • FTTH Passive Optical Receiver ZHR10B

    FTTH pasip optik Panarima ZHR10B

    1. Overview ZHR10B series CATV converter pikeun tipi digital, serat ka bumi. Abdi mesin na nyoko kana tabung panarima optik sénsitip anu luhur, tanpa catu daya, teu aya konsumsi tanaga. Nalika input kaluaran tingkat kakuatan optik Pin = -1dBm, Vo = 68dBuV, tiasa sacara ékonomis sareng fleksibel nerapkeun integrasi tilu jaringan, serat kana aplikasi jaringan bumi. Penampilan ZHR10B tina enamel, aya dua jinis pilihan optik. 2.Fitur 1) Teu Dibutuhkeun Daya 2) bandwidth kerja ...
  • FTTH mini Optical Receiver with WDM

    FTTH mini Panarima optik sareng WDM

    Pedaran ZHR1000PD mangrupikeun ngawangun internal panarima optik dina WDM, dirancang pikeun aplikasi pangiriman FTTP / FTTH. Éta nganteurkeun réspon frékuénsi sareng distorsi anu hadé kalayan low noise, output RF tinggi, sareng konsumsi kakuatan anu rendah. Mangrupikeun serat-babi mode tunggal buntut sareng sayogi sareng sababaraha pilihan konektor. Interface No Interface Deskripsi 1 RF OUT RF OUT1 F konektor 2 RF OUT2 opsional 3 PWR Power adaptor port 4 PON 1490 / 1310mn data interface SC / PC ...
  • ZHR1000P FTTH Optical Receiver

    ZHR1000P FTTH Panarima optik

    ZHR1000P seri FTTH panarima optik gaduh kinerja tinggi, kakuatan optik panarima anu langkung handap sareng biaya anu langkung handap pikeun operator CATV anu nyayogikeun solusi jaringan FTTH anu saé kualitasna sareng alus teuing. ZHR1000PD khususna ngarancang pikeun aplikasi FTTP / FTTH. Kinerja tinggi, daya optik panarima murah sareng biaya anu langkung handap mangrupikeun pilihan FTTH pilihan anu pangsaéna pikeun MSO. WDM terpadu pikeun sinyal vidéo 1550nm sareng sinyal data 1490nm / 1310nm dina hiji serat. Refleksi 1490nm / 1310nm pikeun nyambungkeun alat ONT. Éta cocog pisan ...
  • ZHR1000MF FTTH Fiber Optical Receiver

    ZHR1000MF FTTH Serat Panarima Optik

    Outline ZHR1000MF Mini Optical node luhur kinerja, saé reliabilitas, handap dina pengeluaran listrik sakedik volume, sareng saé pikeun jaringan Fiber To The Node / Fiber To Home (FTTH). Fitur • Kalayan filter band sareng ngan ukur ngalirkeun 1550nm. • Frékuénsi 40MHz -1002MHz. • Panguat Gallium arsenide dipaké ku indéks kinerja anu saé. • Aya sistem métrik (atanapi sistem Inggris) port kaluaran frékuénsi radio sareng port catu daya DC DC12V ~ 15V independen. • casing aluminium maot matak leutik, beautif ...
  • FTTH WDM Fiber Optical Receiver

    FTTH WDM Serat Optik Panarima

      Parameter Fitur Optik CATV Karya panjang gelombang nm 1260 ~ 1620 1540 ~ 1563 Lulus panjang gelombang nm 1310 sareng 1490 Saluran Isolasi dB ≥40 1550nm & 1490nm Tanggung jawab A / W .80.85 1310nm Nampi kakuatan dBm ≥0.9 1550nm & 1490nm + 2 ~ -10 Analog TV (CNR > 45 TV Leungitna balik optik dB + 2 ~ -20 Digital TV (MER > 29dB) ≥55 Konektor serat optik SC / APC LC / APC RF Feature Work Bandwidth MHz 47-1002 ...
  • ZHR1000M FTTH Fiber Optical Receiver

    ZHR1000M FTTH Serat Panarima Optik

    Outline ZHR1000M Mini Optical node luhur kinerja, saé reliabilitasna, murah dina pengeluaran listrik sakedik volume, sareng saé pikeun jaringan Fiber To The Node / Fiber To Home (FTTH). Fitur • Frékuénsi 40MHz -1002MHz. • Panguat Gallium arsenide dipaké ku indéks kinerja anu saé. • Aya sistem métrik (atanapi sistem Inggris) port kaluaran frékuénsi radio sareng port catu daya DC DC12V ~ 15V independen. • casing matak mati aluminium leutik, bentukna éndah, saé kanggo dianggo di bumi. • Anggo SC / ...
  • ZHR860MF Micro Optical Receiver

    ZHR860MF Mikro Panarima Optik

    Serat Aplikasi kana jaringan bumi (FTTH). Fitur Paké kanggo serat ka jaringan asal. Perumahan aluminium die-cast padet. Konektor input SC / APC sareng kaluaran RF kalayan konektor bikang F. Kalayan 2-tahap indikator kakuatan input LED. Kisaran kakuatan input -10 ~ + 3dBm Tingkat kaluaran 75 ~ 80dBuV. Ngawangun-di fungsi AGC. Panguat low noise dilakukeun dina téknologi push-pull. Konsumsi listrik pisan lemah < 2.0W. Parameter Kinerja Unit Indéks Parameter optik Operasi panjang gelombang nm 1550 Daya input dBm ...
  • FTTH Optical Receiver build-in WDM ZHR860MD

    FTTH Panarima optik ngawangun-di WDM ZHR860MD

    Ihtisar ZHR860MD mangrupikeun panarima optik kinerja luhur sareng reliabilitas tinggi. Éta diadopsi detéktor optik tina rentang dinamis anu lega, sadar fungsi kontrol otomatis (AGC) tina tingkat kaluaran RF sinyal input kakuatan optik dina kisaran dinamis salaku -10 ~ -3dBm dina sirkuit. Fitur rubakpita Operasi nyaéta 47 ~ 1000MHz. Hiji arah kaluaran sinyal RF low noise, éta ekonomis sareng praktis. Éta ngagaduhan indikator pikeun catu daya sareng kakuatan optik. Fungsi kontrol otomatis optik (AGC). Kalayan PO ...
  • FTTH Micro Optical Receiver ZHR100L

    FTTH Micro Optical Panarima ZHR100L

    1. Overview ZHR100L Mini Optical Node luhur kinerja, alus reliabilitas, murah dina pengeluaran listrik, sakedik volume, sareng saé pikeun jaringan Fiber To The Node / Fiber To Home (FTTH). 2.Fitur 1) 1310nm sareng 1550nm jandéla damel opsional 2) Frékuénsi 40MHz -1002MHz 3) Panguat Gallium arsenide anu dianggo ku indéks kinerja anu saé. 4) Aya sistem métrik (atanapi sistem Inggris) port kaluaran frékuénsi radio sareng DC12V ~ 15V port catu daya DC mandiri. 5) aluminium leutik maot matak c ...
12 Teras> >> Halaman 1/2