FTTB Panarima optik

  • ZBR1001J Optical Receiver Manual

    Manual Panarima Optik ZBR1001J

    1. Ringkesan Produk Panarima optik ZBR1001JL mangrupikeun panarima optik 1GHz FTTB panganyarna. Kalayan lega nampi kakuatan optik, tingkat kaluaran tinggi sareng konsumsi kakuatan rendah. Mangrupikeun alat anu saé pikeun ngawangun jaringan NGB performa tinggi. 2. Karakteristik Kinerja ■ Téhnik kontrol AGC optik anu hadé, nalika rentang kakuatan optik input -9 ~ + 2dBm, tingkat kaluaran, CTB sareng CSO dasarna henteu robih; ■ frékuénsi kerja Downlink ngalegaan ka 1GHz, bagian panguat RF ngadopsi hi ...
  • Dual Input Optical Receiver ZBR202

    Dual Input Optical Receiver ZBR202

    Panarima optik ZBR202 mangrupikeun panarima optik saklar 1GHz dua arah. Kalayan rupa-rupa kakuatan panarima optik, tingkat kaluaran tinggi, konsumsi kakuatan rendah sareng struktur kompak, gampang dipasang. Saklar optik bawaan, nalika salah sahiji cara gagal atanapi dihandapeun bangbarung anu disetél, alatna sacara otomatis bakal ngalih kana cara anu sanés pikeun mastikeun operasi normal alatna. Mangrupikeun alat anu saé pikeun ngawangun jaringan NGB performa tinggi. Fitur 1.Adopt téhnik AGC optik canggih; 2. Dua ...
  • House Optical Receiver

    Panarima optik Imah

    Fitur 1. Tingkat kaluaran RF padamelan optik Otomatis Gain Control (AGC), naon titik optik dina hiji jaringan optik, upami ngan ukur rentang kakuatan optik dina -7dBm ~ + 2dBm, urang henteu kedah ngaluyukeun nilai atenuasi atenuator tina mesin ieu, urang tiasa mastikeun tingkat kaluaran tina sadaya mesin tetep sami, sareng CTB & CSO tetep henteu robih, gampang pikeun debugging proyek. 2. Platform operasi anu dirancang nyaéta xx ~ 1000MHz. 3. Panguat rendah-sirkuit cocog sirkuit sareng panguat ...
  • Two Way FTTB Optical Receiver ZBR1002D

    Dua arah FTTB Optical Receiver ZBR1002D

    Fitur 1.PIN tabung konvérsi potoéléktrik kalayan réspéktip anu luhur; 2. nunjukkeun kakuatan optik langkung akurat ngalangkungan tabung luminescent strip sapuluh kelas; 3. Desain optimasi jalur nempatkeun tahap SMT karajinan sateuacanna sareng modél penguat modul panggung sasarengan sareng ngawangun jalur klasik, anu ngajantenkeun transmisi sinyal fotolistrik langkung lemes sareng gampang; Atenuasi 4.RF sareng kasaimbangan duanana ngagunakeun desain anu teras-terasan tiasa diatur, anu ngajantenkeun rékayasa debugging cocog pisan; 5. Kaluaran kakuatan m ...
  • ZBR1002B Outdoor Bidirectional Optical Receiver

    ZBR1002B Panarima Optik Bidirectional Luar

    Fitur 1. Dua panjang gelombang damel 1310nm sareng 1550nm; 2,750MHz sareng 860MHz pilihan; 3. Rupa-rupa kakuatan nyaéta opsional: AC60V, AC220V, dC-48V sareng jst; 4. Rupa-rupa unit plug-in fungsional: plug-in attenuator, plug-in ékualiser, plug-in branch distributor sareng jalur modél ngirimkeun modél fléksibel dina konfigurasi. Anggo desain unit plug-in anu merenah pikeun pemeliharaan pembaruan jaringan; 5. GaAs kualitas hadé ngagedekeun modul tiasa minuhan tungtutan kaluaran tingkat luhur; 6. Advance internasional ...
  • ZBR200 Two Output FTTB AGC Optical Receiver

    ZBR200 Dua Kaluaran FTTB AGC Panarima Optik

    Tinjauan ZBR200 mangrupikeun panarima optik jaringan CATV kelas tinggi panganyarna kami. Peralatan pra kelas ieu nyoko kana alat penguat MMIC Full-GaAs. Saatos kelas nyaéta amplifier Chip GaAs Amérika ACA Company. Desain sirkuit anu dioptimalkeun ngajantenkeun alat-alat na ngahontal indéks kinerja anu saé. Kontrol mikroprosesor, digital nunjukkeun parameter, debug rékayasa khususna gampang. Mangrupikeun alat utami pikeun ngawangun jaringan CATV. Fitur 1) Tabung konversi photoéléktrik PIN réspon luhur. 2) Optimis ...