Pemancar Serat Optik

  • Mini Optical Transmitter (ZTX1310M/ZTX1550M)

    Mini Transmitter Optical (ZTX1310M / ZTX1550M)

    Pedaran produk CATV Model ZTX1310M / ZTX1550M Transmitter channel CATV VSB / AM video link nawarkeun solusi canggih pikeun transmisi CATV kualitas luhur. Model ZTX1310M / ZTX1550M nawiskeun bandwidth analog anu luar biasa tina 45 dugi ka 1000MHz anu ngamungkinkeun transmisi sadaya saluran sub-band, low-band, FM, mid-band, sareng high-band. Fitur ieu ngamungkinkeun sistem pikeun nganteurkeun layanan vidéo anu dirancang pikeun palanggan. Sempalan sareng VCR, camcorder, atanapi kabel televisi feed, modél ZTX1310M / ZT ...
  • 1550nm External Modulation Optical Transmitter (ZTX1800)

    1550nm Modulasi Éksternal Transmitter Optik (ZTX1800)

    Pedaran produk ZTX1800 mangrupikeun standar standar pemancar optik modulasi éksternal 1550nm kinerja tinggi ku kinerja tinggi dual power supply switching. Sumber lampu sakabeh unit nyoko kana bandwidth anu sempit, low noise, gelombang gelombang DFB laser kontinyu, anu propatip pikeun ngirangan pangaruh dispersi. Kusabab adopsi mérek internasional komponén konci sareng téknologi kontrol sistem optimasi sistem perusahaan urang, téknologi kontrol jaringan SMNP, p téknis mesin ...
  • 1310nm Fiber Optical Transmitter (ZTX1310)

    1310nm Serat Optik pamancar (ZTX1310)

    Pedaran produk ZTX1310 series 1310nm transmitter optik mangrupikeun pamancar optik kualitas luhur kalayan fungsi AGC. Jangkungna pamancarna nyaéta IU, éta tiasa dipasang dina pigura 19 ”sacara merenah. Alat-alat utama ngadopsi sora rendah AOI, EXSTON atanapi Ortel DFB anu ngandung kulkas termoelektrik, gelombang gelombang kontinyu. Indéks kinerja téknis sadayana ngahontal standar alat impor anu sami, nyayogikeun kualitas pangiriman jarak jauh gambar, inohong atanapi komprés ...
  • 1310nm Optical Relay Station (ZTX1310R)

    Stasion Relay Optik 1310nm (ZTX1310R)

    Fitur 1. Éta khususna dirancang pikeun penyuluhan jaringan koaksial. 2. Éta ngagaduhan dua fungsi: narima fungsi, pikeun ngaganti panarima optik; fungsi ngirimkeun, kaluaran kakuatan 2 ~ 4mW, anu tiasa dianggo pikeun nyéépkeun 1 ~ 4 titik optik. 3. Pamakéan luar, perumahan anu tahan cai anu saé, tiasa dianggo dina suhu anu parah sapertos -45 ° C ~ + 85. Parameter téknis Item Unit Parameter Optical Receiver bagian Nampi Daya Optik dBm -6 ~ + 2 (khas -1) Palabuhan kaluaran nomer 1/1 atanapi 2/0 ...
  • Outdoor optical transmitter  (ZTX1310W)

    Pamancar optik luar (ZTX1310W)

    Fitur 1. Éta khususna dirancang pikeun penyuluhan jaringan koaksial. 2. Éta tiasa dianggo salaku duanana simpul sareng transmitter alit pikeun nyéépkeun 1 ~ 4 node. 3. Modél luar, tiasa dianggo -45 ~ + 85 ℃. Parameter Spesifikasina Parameter Optical Output Kaluaran No. 1/1 2/0 Bandwidth Gawe (MHz) 47 ~ 862 Panjang gelombang (nm) 1310/1550 Homo Noise Current 7 Input Power (dBm) -6 ~ +2 Typical -1 Fiber Connetor FC / APC Atanapi SC / UPC Optical Return Loss (dB) ≥40 Return Loss RF (dB) ≥16 Unflatne ...
  • 1550nm Internal Modulation Optical Transmitter (ZTX1550)

    1550nm Modulasi Internal Transmitter Optik (ZTX1550)

    Pedaran produk ZTX1550 series 1550nm transmitter optik mangrupikeun standar standar pamancar optik CATV. Jangkungna pamancarna nyaéta IU, éta tiasa dipasang dina pigura 19 ”sacara merenah. Alat-alat utama ngadopsi Ortel, MITSUBISHI DFB noise low anu ngandung kulkas thermoelectric, laser gelombang kontinyu. Indéks kinerja téknis sadayana ngahontal standar alat impor anu sami, nyayogikeun kualitas pangiriman jarak jauh gambar, inohong atanapi sinyal digital anu dikomprés ...