Kotak Serat Optik Box

  • FTTH Fiber Optical Face Box ZJ402

    FTTH Serat Optik Box raray ZJ402

    Tinjauan Kotak distribusi gaya mini ieu seueur diterapkeun dina jaringan FTTX pikeun nyambungkeun kabel serelek sareng alat ONU ngalangkungan port serat. Éta ngadukung splicing, distribusi, sambungan mékanis sareng dipasang témbok. Kapasitas kotak ieu tiasa janten 1 inti, 2 inti, 4 inti. Fitur ● Bahan ABS anu dianggo mastikeun awak kuat sareng hampang. ● Pamasangan gampang: Masang dina témbok atanapi langsung ditunda taneuh. ● Dulang panyambungan tiasa dipiceun upami diperyogikeun atanapi nalika dipasang kanggo ...
  • FTTH Fiber Optical Face Box ZJ401

    FTTH Serat Optik Box raray ZJ401

    Tinjauan kotak distribusi optik EFON FDB-004C ngeureunkeun hiji kabel serat optik dugi ka 4 inti, nyandak paningkatan anu signifikan ngahasilkeun pangalaman palanggan anu langkung saé nalika FTTH kedah dikaluarkeun. Fitur ● Bahan ABS anu dianggo mastikeun awak kuat sareng hampang. ● Pamasangan gampang: Masang dina témbok atanapi langsung ditunda taneuh. ● Dulang panyambungan tiasa dipiceun upami diperyogikeun atanapi nalika dipasang pikeun operasi anu merenah sareng pamasangan; ● Slot adaptor diadopsi - Henteu aya sekrup kanggo ...
  • FTTH Fiber Optical Face Box  ZJ202

    FTTH Serat Optik Box raray ZJ202

    Kotak distribusi gaya mini ieu seueur diterapkeun dina jaringan FTTX pikeun nyambungkeun kabel serelek sareng alat ONU ngalangkungan port serat. Éta ngadukung splicing, distribusi, sambungan mékanis sareng dipasang témbok. Kapasitas kotak ieu tiasa janten 1 inti, 2 inti. Fitur ● Bahan ABS anu dianggo mastikeun awak kuat sareng hampang. ● Pamasangan gampang: Masang dina témbok atanapi langsung ditunda taneuh. ● Dulang panyambungan tiasa dihapus nalika diperyogikeun atanapi nalika dipasang pikeun operasi anu merenah sareng ...
  • Telescopic FTTH Fiber Optical Face Box ZJ201

    Teleskopik FTTH Serat Optik Box raray ZJ201

    Kotak distribusi gaya mini ieu seueur diterapkeun dina jaringan FTTX pikeun nyambungkeun kabel serelek sareng alat ONU ngalangkungan port serat. Éta ngadukung splicing, distribusi, sambungan mékanis sareng dipasang témbok. Kapasitas kotak ieu tiasa janten 1 inti, 2 inti sareng 4 inti. Fitur ● Bahan ABS anu dianggo mastikeun awak kuat sareng hampang ● Pamasangan gampang: Dipasang dina témbok ● Operasi gampang: serat colokan kalayan henteu kedah muka cangkang ● Saluran kabel serat ti unggal arah, ngadukung ...
  • FTTH Fiber Optical Face Box ZJ101

    FTTH Serat Optik Box raray ZJ101

    Tinjauan Kotak distribusi gaya mini ieu seueur diterapkeun dina jaringan FTTX pikeun nyambungkeun kabel serelek sareng alat ONU ngalangkungan port serat. Éta ngadukung splicing, distribusi, sambungan mékanis sareng dipasang témbok. Kapasitas kotak ieu tiasa janten 1 inti, 2 inti. Fitur ● Bahan ABS anu dianggo mastikeun awak kuat sareng hampang. ● Pamasangan gampang: Masang dina témbok atanapi langsung ditunda taneuh. ● slot adaptor diadopsi - Henteu aya sekrup kanggo masang adaptor. ● Nyolok serat kalayan henteu kedah ...
  • FTTH Fiber Optical Face Box  ZJ102

    FTTH Serat Optik Box raray ZJ102

    Tinjauan Kotak distribusi gaya mini ieu seueur diterapkeun dina jaringan FTTX pikeun nyambungkeun kabel serelek sareng alat ONU ngalangkungan port serat. Éta ngadukung splicing, distribusi, sambungan mékanis sareng dipasang témbok. Kapasitas kotak ieu tiasa janten 1 inti, 2 inti. Fitur ● Bahan ABS anu dianggo mastikeun awak kuat sareng hampang ● Pamasangan gampang: Dipasang dina témbok ● Saluran kabel serat ti unggal arah, ngadukung saluran kabel pikeun skénario anu béda-béda. ● Adaptor anu tiasa diadopsi: SC, ...