Panarima Serat Optik

  • ZBR1001J Optical Receiver Manual

    Manual Panarima Optik ZBR1001J

    1. Ringkesan Produk Panarima optik ZBR1001JL mangrupikeun panarima optik 1GHz FTTB panganyarna. Kalayan lega nampi kakuatan optik, tingkat kaluaran tinggi sareng konsumsi kakuatan rendah. Mangrupikeun alat anu saé pikeun ngawangun jaringan NGB performa tinggi. 2. Karakteristik Kinerja ■ Téhnik kontrol AGC optik anu hadé, nalika rentang kakuatan optik input -9 ~ + 2dBm, tingkat kaluaran, CTB sareng CSO dasarna henteu robih; ■ frékuénsi kerja Downlink ngalegaan ka 1GHz, bagian panguat RF ngadopsi hi ...
  • ZBR104A RFoG ONU xPON

    ZBR104A RFoG ONU xPON

    EATURES ■ xPON Liwat ■ Fungsi AGC ■ Operasi Mode Burst ■ Ngadukung DOCSIS 3.0 atanapi 3.1 ■ Indikator LED pikeun Power ON, Power Optional sareng Return Tx ■ -20dB Testing Port ■ 12VDC Power Adapter ■ Nuturkeun SCTE 174 standar Aplikasi ■ CATV, jaringan HFC ■ RF over Glass Deskripsi PL10-4A simpul optik kompak mangrupikeun platform anu saé pikeun dianggo dina jaringan FTTH sareng FTTB, nganteurkeun DOCSIS hulu sareng hilir, sora, pidéo sareng layanan data kecepatan luhur nganggo aplikasi FTTX. PL10-4A gaduh ...
  • ZHR1000SD FTTH High Level Optical Receiver

    ZHR1000SD FTTH Tingkat Tinggi Panarima Optik

    1 Pedaran produk panarima optik ZHR1000SD FTTH khusus dirancang pikeun jaringan CATV FTTH. Fitur utamina nyaéta konsumsi kakuatan rendah, kaluaran tingkat konstanta AGC optik, Jilid alit sareng reliabilitas tinggi. Ngadopsi cangkang alloy aluminium, kalayan kontrol optik sirkuit AGC diwangun, struktur kompak sareng catu daya modular éksternal ngajantenkeun pamasangan sareng debugging raoseun pisan. Mangrupikeun produk anu idéal pikeun ngawangun jaringan FTTH CATV. 2. Fitur produk 1. Ngadopsi modul GaAs salaku RF ampli ...
  • Dual Input Optical Receiver ZBR202

    Dual Input Optical Receiver ZBR202

    Panarima optik ZBR202 mangrupikeun panarima optik saklar 1GHz dua arah. Kalayan rupa-rupa kakuatan panarima optik, tingkat kaluaran tinggi, konsumsi kakuatan rendah sareng struktur kompak, gampang dipasang. Saklar optik bawaan, nalika salah sahiji cara gagal atanapi dihandapeun bangbarung anu disetél, alatna sacara otomatis bakal ngalih kana cara anu sanés pikeun mastikeun operasi normal alatna. Mangrupikeun alat anu saé pikeun ngawangun jaringan NGB performa tinggi. Fitur 1.Adopt téhnik AGC optik canggih; 2. Dua ...
  • ZBR103A RFoG ONU

    ZBR103A RFoG ONU

    CIRI ■ Fungsi AGC ■ Operasi Mode burst ■ Tipe Laser: FP atanapi DFB ■ -20dB Testing Port ■ 12VDC Power Adapter ■ LED Indikator pikeun Power ON, Input Power sareng Return Tx Applications ■ CATV, jaringan HFC ■ RF tina Deskripsi Gelas ZBR103A compact optik simpul mangrupikeun platform anu saé pikeun dianggo dina jaringan FTTH sareng FTTB, nganteurkeun DOCSIS hulu sareng hilir, sora, pidéo sareng layanan data kecepatan tinggi ngalangkungan aplikasi FTTX. ZBR103A gaduh kontrol gain otomatis sareng fungsi mode burst, patuh kana ...
  • FTTH Passive Photoelectric Converter ZHR28PD

    FTTH Pasip Photoelectric Parabot Parobah ZHR28PD

    Fitur 1. bandwidth operasi: 45 ~ 1000MHz; 2. nalika kakuatan optik input -1dBm: Sinyal analog: kakuatan optik kaluaran nyaéta 67dBµV (OMI = 4%); Sinyal digital: kakuatan optik kaluaran nyaéta 61dBµV, MER> 38dB (EQ pareum); 3. Nalika kakuatan optik input -10dBm: Sinyal digital: kakuatan optik kaluaran nyaéta 43dBµV, MER> 30dB (EQ pareum); disarankeun input dinamika kakuatan optik nyaéta -10 ~ 0dBm. 4. Produk ieu ngagaduhan salah sahiji port kaluaran RF tipe-F, Métrik atanapi Kaisar anu ditetepkeun ku ...
  • Passive Optical Receiver

    Panarima optik pasip

    Spésifikasi ZHR10P séri CATV konvérter pikeun tipi digital, serat ka bumi. Mesin ieu ngadopsi pipah nampi optik sénsitip tinggi, tanpa catu daya, teu aya konsumsi kakuatan. Éta ékonomi, integrasi aplikasi fléksibel, aplikasi serat kana jaringan bumi. Aya lima jinis pilihan modél: Fitur Operasi rubakpita: 45-1000MHz; (1) Nalika kakuatan optik input nyaéta - 1dBm: ① Sinyal analog: kakuatan optik kaluaran nyaéta 68dBuV (OMI = 4%); ② Ngali ...
  • FTTH Passive Optical Receiver ZHR10B

    FTTH pasip optik Panarima ZHR10B

    1. Overview ZHR10B series CATV converter pikeun tipi digital, serat ka bumi. Abdi mesin na nyoko kana tabung panarima optik sénsitip anu luhur, tanpa catu daya, teu aya konsumsi tanaga. Nalika input kaluaran tingkat kakuatan optik Pin = -1dBm, Vo = 68dBuV, tiasa sacara ékonomis sareng fleksibel nerapkeun integrasi tilu jaringan, serat kana aplikasi jaringan bumi. Penampilan ZHR10B tina enamel, aya dua jinis pilihan optik. 2.Fitur 1) Teu Dibutuhkeun Daya 2) bandwidth kerja ...
  • FTTH mini Optical Receiver with WDM

    FTTH mini Panarima optik sareng WDM

    Pedaran ZHR1000PD mangrupikeun ngawangun internal panarima optik dina WDM, dirancang pikeun aplikasi pangiriman FTTP / FTTH. Éta nganteurkeun réspon frékuénsi sareng distorsi anu hadé kalayan low noise, output RF tinggi, sareng konsumsi kakuatan anu rendah. Mangrupikeun serat-babi mode tunggal buntut sareng sayogi sareng sababaraha pilihan konektor. Interface No Interface Deskripsi 1 RF OUT RF OUT1 F konektor 2 RF OUT2 opsional 3 PWR Power adaptor port 4 PON 1490 / 1310mn data interface SC / PC ...
  • ZHR1000P FTTH Optical Receiver

    ZHR1000P FTTH Panarima optik

    ZHR1000P seri FTTH panarima optik gaduh kinerja tinggi, kakuatan optik panarima anu langkung handap sareng biaya anu langkung handap pikeun operator CATV anu nyayogikeun solusi jaringan FTTH anu saé kualitasna sareng alus teuing. ZHR1000PD khususna ngarancang pikeun aplikasi FTTP / FTTH. Kinerja tinggi, daya optik panarima murah sareng biaya anu langkung handap mangrupikeun pilihan FTTH pilihan anu pangsaéna pikeun MSO. WDM terpadu pikeun sinyal vidéo 1550nm sareng sinyal data 1490nm / 1310nm dina hiji serat. Refleksi 1490nm / 1310nm pikeun nyambungkeun alat ONT. Éta cocog pisan ...
  • ZHR1000MF FTTH Fiber Optical Receiver

    ZHR1000MF FTTH Serat Panarima Optik

    Outline ZHR1000MF Mini Optical node luhur kinerja, saé reliabilitas, handap dina pengeluaran listrik sakedik volume, sareng saé pikeun jaringan Fiber To The Node / Fiber To Home (FTTH). Fitur • Kalayan filter band sareng ngan ukur ngalirkeun 1550nm. • Frékuénsi 40MHz -1002MHz. • Panguat Gallium arsenide dipaké ku indéks kinerja anu saé. • Aya sistem métrik (atanapi sistem Inggris) port kaluaran frékuénsi radio sareng port catu daya DC DC12V ~ 15V independen. • casing aluminium maot matak leutik, beautif ...
  • FTTH WDM Fiber Optical Receiver

    FTTH WDM Serat Optik Panarima

      Parameter Fitur Optik CATV Karya panjang gelombang nm 1260 ~ 1620 1540 ~ 1563 Lulus panjang gelombang nm 1310 sareng 1490 Saluran Isolasi dB ≥40 1550nm & 1490nm Tanggung jawab A / W .80.85 1310nm Nampi kakuatan dBm ≥0.9 1550nm & 1490nm + 2 ~ -10 Analog TV (CNR > 45 TV Leungitna balik optik dB + 2 ~ -20 Digital TV (MER > 29dB) ≥55 Konektor serat optik SC / APC LC / APC RF Feature Work Bandwidth MHz 47-1002 ...
12 Teras> >> Halaman 1/2