Node serat optik

  • ZBR804 Four Ways Outdoor Optical Receiver

    ZBR804 Opat Cara Panarima Optik Luar

    1.0 Produk Pedaran ZBR804 Opat Cara outdoor Optical Receiver ngahijikeun sinyal optik payun, ngadistribusikaeun sareng ngabalikkeun pamancar, anu mangrupikeun alat anu ékonomis, kinerja tinggi sareng kauntungan tinggi. Hal ieu utamina dianggo dina tungtung jaringan serat optik, dimana peryogi tingkat kaluaran RF tingkat tinggi multi-cara ngadistribusikaeun pikeun ngalanggan langsung, sareng nyungkeun fungsi dua arah. Ku cara kieu éta tiasa ngirangan panguat sareng ngajantenkeun jaringan langkung dipercaya. Raka ngadopsi cai paling anyar ...
  • Four port optical receiver with return path (ZBR8604-B)

    Opat panarima optik port kalayan jalur balik (ZBR8604-B)

    Parameter optik Jalur payun Jalur balik Optik nampi panjang gelombang (nm) 1100 ~ 1600 Optik nampi panjang gelombang (nm) 1100 ~ 1600 Kisaran input optik (dBm) -7 ~ + 2 Kisaran kaluaran optik (mW) 1 ~ 5 Jinis konektor FC / APC, SC / APC Connector type FC / APC, SC / APC Leungiteun réfléksi optik (dB) ≥45 Rugi réfléksi optik (dB) parameter45 Paraméter payun Jalur payun jalur balik CNR (dB) CSO (dBc) CTB (dBc) > 51 ≤- 60 ≤-65 CNR (dB) CSO (dBc) ...
  • ZBR864B Optical Node (Independent Output)

    ZBR864B Optical Node (Kaluaran Bebas)

    Fitur ◆ 1310nm sareng 1550nm cara operasi dobel ◆ Perumahan ukuran sedeng aluminium, kinerja dissipation tahan cai sareng panas anu sampurna. Ngadopsi téknologi canggih polishing sareng pasipasi internasional, pikeun ngajantenkeun permukaan ngawangun jas anu ngalindungan padet, éta ngagaduhan kinerja anu saé dina dissipation panas, listrik konduksi sareng anticorrosive (biasana perumahan domestik nyoko kana cet semprot atanapi plastik semprot, dissipation panas langkung handap dina 15%). ◆ 4 arah kaluaran luhur sacara mandiri, tiasa ngahontal 110dBμV, ajusta ...
  • Four port optical receiver with return path (ZBR8604-B)

    Opat panarima optik port kalayan jalur balik (ZBR8604-B)

    Parameter optik Jalur payun Jalur balik Optik nampi panjang gelombang (nm) 1100 ~ 1600 Optik nampi panjang gelombang (nm) 1100 ~ 1600 Kisaran input optik (dBm) -7 ~ + 2 Kisaran kaluaran optik (mW) 1 ~ 5 Jinis konektor FC / APC, SC / APC Connector type FC / APC, SC / APC Leungiteun réfléksi optik (dB) ≥45 Rugi réfléksi optik (dB) parameter45 Paraméter payun Jalur payun jalur balik CNR (dB) CSO (dBc) CTB (dBc) > 51 ≤- 60 ≤-65 CNR (dB) CSO (dBc) ...
  • ZBR1004R Indoor Optical Receiver

    Panarima optik jero rohangan ZBR1004R

    Bubuka ZBR1004R mangrupikeun standar 19 inci 1U panarima optik jero rohangan, bentukna éndah, pinunjul dina indéks, panarima optik jero rohangan tiasa disayogikeun modul pamancar jalur balik. Tinggi narima sensitipitas, handap dina sora, modul opat arah optik balik pikeun kinerja anu sami mastikeun transmisi kualitas luhur sinyal transmisi balik opat arah. Kisaran tingkat kaluaran 20dB. Catu daya nyaéta AC220V. Ciri-ciri 1. Dua jandéla damel ti 1310nm ...