Kandang Serat Optik

  • FTTH Fiber Optical Face Box  ZJ86

    FTTH Serat Optik Box raray ZJ86

    Tinjauan Kotak distribusi gaya 86 ieu seueur diterapkeun dina jaringan FTTX pikeun nyambungkeun kabel serelek sareng alat ONU ngalangkungan port serat. Éta ngadukung splicing, distribusi, sambungan mékanis sareng dipasang témbok. Kapasitas kotak ieu tiasa 2 cores. Fitur ● Bahan ABS anu dianggo mastikeun awak kuat sareng hampang ● Pamasangan gampang: Dipasang dina témbok ● Operasi gampang: serat colokan kalayan henteu kedah muka cangkang ● Saluran kabel serat ti unggal arah, ngadukung kabel in ...
  • OTC-S Fiber Optical Enclosure

    Kandang Serat Optik OTC-S

    Aplikasi sareng Fitur ● Tiasa dianggo dina aplikasi lempeng-liwat sareng cabang pikeun kabel serat serat sareng serat pita; ● Cocog sareng aplikasi hawa atanapi dipasang dina témbok; ● Ngulang genah kabuka; ● baki sambatan serat optik Geser-N-Lock kalayan sudut bubuka na luhur 90 ° C; ● Dulang tiasa ditingkatkeun sareng dikirangan numutkeun aplikasi; ● Bagian plastik didamel tina plastik rékayasa PC kakuatan tinggi, anu mastikeun kinerja anu sampurna dina anti aping sareng kakuatan; ● Performanc sampurna ...
  • OTC-O Fiber Optical Enclosure

    Kandang Serat Optik OTC-O

    Perumahan OTC-O buleud sareng didesain salaku struktur pendirian, anu dibereskeun sareng disegel ku gelang khusus, sareng dioperasikeun sacara merenah. Aya palabuhan port inlet / outlet. Pelabuhan disegel ku tutup cap. Saatos kabel dilebetkeun kana port, teras pareuman tutup sekrup, teras portna bakal disegel. OTC-O cocog pikeun pelindung tina jinis kabel, ruang lingkup aplikasi kalebet udara, bawah tanah sareng pipa. OTC-O didamel tina plastik rékayasa PC intensitas luhur, ...
  • Horizontal Fiber Optic Enclosure (FOSC) OTC-M

    Panutup Serat Optik Horisontal (FOSC) OTC-M

    1. Wengkuan aplikasi Manual Instalasi ieu cocog pikeun Serat Optik Sambatan Panutupan (Akhirna disingget jadi FOSC), salaku pedoman pamasangan anu pas. Ruang lingkup aplikasi nyaéta: hawa sareng témbok-témbok. Suhu sakitar kisaran -40 dugi ka 65. 2. Struktur dasar sareng konfigurasi 2.1 Diménsi sareng kapasitas Diménsi luar (LxWxH) 280x200x90 (mm) Beurat (teu kaasup kotak luar) 1200g-1500g Jumlah port inlet / outlet max. 4 lembar Diaméter kabel serat Φ8 —Φ14 ...
  • OTC-J Fiber Optical Enclosure

    Kandang Serat Optik OTC-J

    Aplikasi sareng Fitur ● Tiasa dianggo dina aplikasi lempeng-liwat sareng cabang pikeun kabel serat serat sareng serat pita; ● Cocog sareng aplikasi hawa, saluran, atanapi dikubur; ● Ngulang genah kabuka Slide-N-Lock serat optik splice baki kalayan sudut bubuka na luhur 90 ° C; ● Dulang tiasa ditingkatkeun sareng dikirangan numutkeun aplikasi; ● Bagian plastik didamel tina plastik rékayasa PC kakuatan tinggi, anu mastikeun kinerja anu sampurna dina anti aping sareng kakuatan; ● Kinerja anu sampurna di ...
  • OTC-F Fiber Optical Enclosure

    Kandang Serat Optik OTC-F

    Perumahan OTC-F buleud sareng didesain salaku struktur pendirian, anu dibereskeun sareng disegel ku gelang khusus, sareng dioperasikeun sacara merenah. Aya genep palabuhan inlet / outlet. Pelabuhan disegel ku baju pelindung anu nyusut panas. Saatos kabel dilebetkeun kana palabuhan, panangannana dipanaskeun, maka portna bakal disegel sareng kabelna dibereskeun. OTC-F cocog pikeun pelindung tina jinis kabel, ruang lingkup aplikasi kalebet udara, bawah tanah sareng pipa. OTC-F nyaéta ...
  • OTC-E Fiber Optical Enclosure

    Kandang Serat Optik OTC-E

    Aplikasi sareng Fitur ● Tiasa dianggo dina aplikasi lempeng-liwat sareng cabang pikeun kabel serat serat sareng serat pita; ● Cocog sareng aplikasi hawa, saluran, atanapi dikubur; ● Ngulang genah kabuka Slide-N-Lock serat optik splice baki kalayan sudut bubuka na luhur 90 ° C; ● Dulang tiasa ditingkatkeun sareng dikirangan numutkeun aplikasi; ● Bagian plastik didamel tina plastik rékayasa PC kakuatan tinggi, anu mastikeun kinerja anu sampurna dina anti aping sareng kakuatan; ● Kinerja anu sampurna di ...
  • OTC-A Fiber Optical Enclosure

    OTC-A Katerangan Serat Optik

    Aplikasi sareng Fitur ● Tiasa dianggo dina aplikasi lempeng-liwat sareng cabang pikeun kabel serat serat sareng serat pita; ● Cocog sareng aplikasi hawa, saluran, atanapi dikubur; ● Ngulang genah kabuka Slide-N-Lock serat optik splice baki kalayan sudut bubuka na luhur 90 ° C; ● Dulang tiasa ditingkatkeun sareng dikirangan numutkeun aplikasi; ● Bagian plastik didamel tina plastik rékayasa PC kakuatan tinggi, anu mastikeun kinerja anu sampurna dina anti aping sareng kakuatan; ● Kinerja anu sampurna di ...
  • IP65 16ports FTTH Fiber Terminal Box

    IP65 16ports FTTH Serat Box Box

    Kotak terminal serat IP65 16ports FTTH outdoor sayogi pikeun distribusi sareng sambungan terminal pikeun sababaraha jinis sistem serat optik, khususna cocog pikeun distribusi terminal mini-jaringan, dimana kabel optik, tambalan inti atanapi pigtail nyambung. Fitur: Jenis henteu disegel, dilereskeun ku baud. Dua palabuhan kabel pikeun sambungan kabel jero ruangan Gampang dioperasikeun, ngagaduhan kamampuan tinggi pikeun pigtails surplus Tiasa nyambung / sambung deui ka adaptor langkung ti 200 kali Konektor kanggo ...