Serat Optical Amplifier

  • 1550nm Mini Optical Amplifier (ZOA1550MA)

    1550nm Mini Optical Amplifier (ZOA1550MA)

    1. laser pompa ku modul optik sareng serat er-doped diimpor ti Amérika Serikat. Mesin 2.The dilengkepan kaluaran kakuatan optik sampurna tur dipercaya, stabilisasi sirkuit sareng laser thermoelectric cooler suhu kontrol circuit mastikeun kinerja pangalusna tina sakabeh mesin sareng umur panjang stabil tina laser 3. mesin parantos diwangun-di software microprocessor, kalayan monitoring kaayaan laser, tampilan digital, peringatan kasalahan, manajemén jaringan sareng fungsi-fungsi sanésna. Sakali operasi para ...
  • Mid-stage Access EDFA  (ZOA1550MC)

    Mid-tahap aksés EDFA (ZOA1550MC)

    Fitur 1.Adopts JDSU atanapi Oclaro pump laser 2.Adopts OFS serat 3.SMT prosés produksi pikeun assure ukuran alit sareng kakuatan rendah comsuption, tapi stabilitas tinggi 4.Micro auto monitor PCB 5.Output adjustable (-4 ~ + 0.5) 6. Max outputs 23dBm (laser pump tunggal) Diagram Underside : Upside (Unit : mm) Pin Assignment PIN # Name Deskripsi Catetan 1 + 5V + 5V supply ower 2 + 5V + 5V ower supply 3 + 5V + 5V ower supply 4 + 5V + 5V ower supply 5 Reserve No Connection ...
  • 1550nm Erbium Doped Fiber Amplifier ZOA1550HW

    1550nm Erbium Doped Fiber Amplifier ZOA1550HW

    ZOA1550HW séri kakuatan tinggi modeu tunggal EDFA dicirikeun kalayan noise low, linearity tinggi. Ngawangun-di CWDM anu saé ngalaksanakeun 1490nm / 1310nm aliran data tina OLT sareng ONU kana transmisi serat tunggal ngalangkungan EDFA, ngirangan jumlah komponén sareng ningkatkeun kinerja sistem sareng reliabilitas. Éta nawiskeun solusi anu fleksibel sareng béaya rendah pikeun cakupan area gedé CATV tina metropolises sareng kota-kota sedeng. Séri ZOA1550HW dilengkepan réngsé APC, AGC, kontrol ATC, desain anu saé pikeun ...
  • Raman Optical Amplifier  ZRA1550

    Raman Optical Amplifier ZRA1550

    Penguat serat erbium-doped (EDFA), kusabab émisi spontan (ASE) noise sareng cascades, akumulasi noise émisi spontan, bakal ngirangan pisan SNR tina panarima sistem, sahingga ngabatesan kapasitas sistem sareng jarak non-relay. Generasi anyar penguat serat Raman (ZRA1550) ngahontal amplifikasi sinyal optik ku gain optik dihasilkeun ku Stimulated Raman paburencay (SRS). FRA ngagaduhan spéktrum kauntungan anu lega; rubakpita gain tiasa langkung lega ku ...
  • Outdoor Erbium-Doped Fiber Amplifier ZOA1550W

    Ruangan Erbium-Doped Serat Amplifier ZOA1550W

    ZOA1550W séri 1550nm Erbium Doped Fiber Amplifier (kaluar-panto) kanggo aplikasi anu di file, éta ngadopsi 980nm atanapi 1480nm linieritas tinggi, isolasi optik, DFB, laser DFB pendinginan tékoelektrik anu dihasilkeun ku JDS-U, Fujitsu, Nortel, Lucent, Fitel sareng anu sanés perusahaan semikonduktor terkenal di dunya salaku sumber ngompa. Di pedalaman mesin dilengkepan sirkuit stabilitas kakuatan optik kaluaran sareng alat pendinginan thermoelectric laser, sirkuit kontrol stabilitas suhu pikeun mastikeun opt ...
  • CATV Optical Amplifier Module

    Modul Penguat Optik CATV

    Modul ZOA1550MB CATV EDFA nyoko kana standar versi pikeun Single Channel sareng sempit. EDFA kalebet laser pompa pendingin, monitor input sareng input isolator, monitor output sareng output isolator, ukuran kompak paket 90X70X20mm. Antarbeungeut 30-pin anu ramah pikeun pangguna dilebetkeun pikeun ngaktipkeun alat pikeun komunikasi sareng éléktronika kontrol. Fitur (1) Kualitas luhur: ngadopsi laser pompa mérek 980nm internasional, perangkat lunak dioptimalkeun pikeun kakuatan, kauntungan sareng fitur rata, anu ngajamin low NF sareng ...
  • 1550nm Erbium Doped Fiber Amplifier   ZOA1550H

    1550nm Erbium Doped Fiber Amplifier ZOA1550H

    ZOA1550H EDFA ngadopsi JDSU, Lumics sareng perusahaan semikonduktor anu kawéntar ku dunya salaku sumber ngompa. Di pedalaman mesin dilengkepan sirkuit stabilitas kakuatan optik kaluaran sareng alat pendinginan thermoelectric laser, sirkuit kontrol stabilitas suhu pikeun mastikeun kinerja mesin anu optimal sareng stabilitas laser umur panjang. Parangkat lunak microprocessor ngawaskeun kaayaan damel laser, layar VFD nembongkeun parameter operasi. Sakali parameter operasi laser de ...
  • 1550nm Erbium Doped Fiber Amplifier   ZOA1550

    1550nm Erbium Doped Fiber Amplifier ZOA1550

    Pedaran produk ZOA1550 series power adjustable erbium doped fiber amplifier dirancang khusus pikeun jaringan CATV. Kusabab panjang gelombang operasi EDFA 1550nm, saluyu sareng serat low loss band, sareng téknologi na parantos cukup dewasa, éta seueur dianggo. Kami nyoko kana JDSU, Fitel sareng perusahaan semikonduktor anu kawéntar dunya ngahasilkeun 980nm atanapi 1480nm pompa, anu ngagaduhan linieritas tinggi, isolasi optik, umpan balik anu disebarkeun, laser DFB pendinginan termoéléktrik. The EDF ...