Kabel serat optik

  • Mobile Portable Metal Cable Reel For Armored Military Tactical Fiber Optic Cable

    Mobile Portable Metal Cable Reel For Armored Militer Taktis Serat Optik Cable

    Reel kabel waja per-terminasi sélulér dikembangkeun pikeun nyebarkeun lapangan samentawis dimana sambungan serat diperyogikeun. Éta sumping dina gulungan kabel portabel pikeun gampang transportasi sareng nyebarkeun. Kabel lapis waja fléksibel sareng sanggup nahan sababaraha panggunaan tanpa kinks. Hiji ujung kabel dipasang kana gulungan sedengkeun ujung anu sanésna dibungkus kalayan bébas pikeun tambalan kana alat-alatna. Umumna ieu bakal didasarkeun dumasar kana sarat pangguna jadi aya pilihan var ...
  • Simplex Fiber Optic Cable (GJFJV)

    Kabel Serat Optik Simplex (GJFJV)

    Diaméter Kabel (mm) Diaméter Serat (mm) Beurat Kabel (kg) Kakuatan Tarik (N) Kakuatan Naksir (N) Min. Bending Radius Temperature Range (℃) Jangka Pendek Jangka Panjang Jangka Pendek Jangka Panjang Jangka Pendek 1.6 0.6 2.5 60 100 100 500 10D 20D -20 ~ + 60 1.8 0.6 3.0 60 100 100 500 10D 20D -20 ~ + 60 2.0 0.9 3.5 60 100 100 500 10D 20D -20 ~ + 60 2.4 0.9 5.0 60 100 100 500 10D 20D -20 ~ + 60 ...
  • Portable Plastic Optical cable Reel

    Portabel Plastik kabel Reel kabel

    Reel kabel anu teu tiasa pegat profesional anu dirarancang sareng dikembangkeun, cocog pikeun sababaraha kabel panjang. Pigura didamel tina PC anu mantap (Polycarbonate) kalayan gagang terpadu sareng rem, gulungan didamel tina bahan komposit PE khusus kalayan feeder kabel anu tiasa dicabut. Éta ngagaduhan seueur kaunggulan, sapertos beurat enteng, tahan résistansi, résistansi turun, henteu gampang deformasi, tahan minyak, anti UV sareng sajabina. PANGGABUNGAN PANGKURING ——Kapasitas PCD235 gumantung kana diameter luar anu sanés ti ...
  • MTWC  Military tactical waterproof fiber optical connector

    MTWC Militer konektor serat optik tahan cai

    Éta dirarancang khusus pikeun kabel optik lapangan militér. Struktur ngonci bayonét nétral tiasa ngawujudkeun hubungan anu gancang sareng teu wenang antara sirah sareng korsi, sirah sareng sirah, korsi sareng korsi. Sambungan multi-inti sareng sisipan buta; leungitna sambungan lemah sareng reliabilitas tinggi; kasar, tahan cai, debu-bukti, tahan lingkungan anu keras, sareng sajabana, tiasa dianggo dina sababaraha jaringan komunikasi serat optik militér, sistem komputer militér, kapal udara atanapi kapal anu ditanggung samentawis ...
  • GYXTC8Y Outdoor Aerial Fig8 Uni-Tube Non-Armored Cable

    GYXTC8Y outdoor Aerial Fig8 Uni-Tube Non-Armored Cable

    Suhu Range Operasi: -40ºC ka + 70ºC Panyimpenan: -50ºC ka + 70ºC Pamasangan: -30ºC ka + 70ºC Bending Radius: Statis 10D Dinamis 20D Pedaran Uni-Tube Fig8 Kabel mandiri ku serat anu disimpen dina jelly tube buffer leupas dieusian, Sadayana sakabeh unit sareng utusan baja galvanis ditutupan ku jaket luar poliétilén hideung. Serat Konstruksi Produk: 2-12 serat Uni-leupas tabung gél-dieusian Jaket Luar: Hideung UV sareng poliétilén tahan uap (PE). Kawat Utusan: Fosfatisasi s ...
  • GYXTC8S Outdoor Aerial Uni-Tube Fig8 Self-Supported Optical Cable With Rodent Protection

    GYXTC8S outdoor Aerial Uni-Tube Fig8 Kabel optik didukung Timer Sareng Perlindungan Rodén

    Suhu Range Operasi: -40ºC ka + 70ºC Panyimpenan: -50ºC ka + 70ºC Pamasangan: -30ºC ka + 70ºC Bending Radius: Statis 10D Dinamis 20D Pedaran Uni-Tube Fig8 Kabel mandiri ku serat anu disimpen dina jelly dieusian tube buffer leupas, sareng dijagaan ku baju besi tape bergelombang. Sadaya unit sareng utusan baja galvanis ditutupan ku jaket luar poliétilén hideung. Serat Konstruksi Produk: 2-24 serat Uni-leupas tabung gél-dieusi Armor: Pita baja bergelombang Jaket Luar ...
  • GYTA Outdoor Duct Loose Tube Single Jacket Non-Armored cable

    GYTA outdoor Duct Loose Tube Single Jaket kabel non-Armored

    Suhu Range Operasi: -40ºC ka + 70ºC Panyimpenan: -50ºC ka + 70ºC Pamasangan: -30ºC ka + 70ºC Bending Radius: Statis 10D Dinamis 20D Keterangan Single Jaket Kabel Non-Armored anu enteng kalayan diaméter alit sareng didesain pikeun saluran sareng pamasangan udara kalayan metoda lashing. Tabung leupas terdampar di sakitar anggota kakuatan pusat. Inti kabel dijagaan ku jelly pikeun nyegah gangguan cai sareng hijrah, Hiji Poliétilén Aluminium Dilaminasi salaku panghalang Uap. Sareng tutup ku b ...
  • GYFXTY-FL Non-Metallic Flat-Span Aerial Drop Outdoor Cable

    GYFXTY-FL Non-Metallic Flat-Span Aerial Drop outdoor Cable

    Operasi Suhu Suhu: -40ºC dugi + 70ºC Panyimpenan: -50ºC ka + 70ºC Pamasangan: -30ºC dugi + 70ºC Bending Radius: Statis 10D Dinamis 20D Pedaran Dirancang pikeun pamasangan gancang sareng gampang dina nanganan, kabel Flat-Span Drop kami janten anu terakhir tautan pikeun jaringan FTTx ayeuna. Desainna didamel ngamangpaatkeun téknologi tabung panyangga anu kabuktosan kalayan tabung tunggal anu ngandung dugi ka 24 serat. Dua batang diéléktrik anu ditentang sacara diametrik ditempatkeun di sapanjang tabung panyangga pikeun nyayogikeun mec ...
  • GYFXTY-FG Outdoor Uni-Tube All Dielectric Aerial Drop Cable

    GYFXTY-FG outdoor Uni-Tube Sadaya Kabel Serelek Hébat Diéléktrik

    Suhu Range Operasi: -40ºC ka + 70ºC Panyimpenan: -50ºC ka + 70ºC Pamasangan: -30ºC dugi + 70ºC Bending Radius: Statis 10D Dinamis 20D Pedaran Uni-Tube Sadaya kabel Diéléktrik Gulung Udara dirancang khusus pikeun Serat-ka-Palanggan aplikasi. Éta buleud, sadayana kabel diéléktrik cocog pisan pikeun pamasangan tipe drop-self mandiri ogé dina lashed atanapi conduit builds. Anggota kakuatan benang kaca sacara umum dianggo pikeun panangtayungan mékanis tambahan. Ngawangun Produk ...
  • GYFXSH Indoor/Outdoor Optical Cable With Rodent Protection

    GYFXSH Indoor / Kabel Optik Luar sareng Perlindungan Rodén

    Operasi Suhu Suhu: -40ºC nepi ka + 70 StorageC Panyimpenan: -50ºC dugi + 70ºC Pamasangan: -30ºC dugi + 70ºC Bending Radius: Statis 10D Dinamis 20D Pedaran Kabel Armor Indoor / Luar sareng serat disimpen dina tabung panyangga leupas. Inti kabel dijagaan ku jelly pikeun nyegah gangguan cai sareng hijrah, dikuatkeun ku benang kaca serat, dijagaan ku pita baja bergelombang sareng tutupna sareng jaket LSZH tahan seuneu. Serat Konstruksi Produk: 2-24 serat Uni-leupas tabung gél-dieusi Armor: ...
  • GYFTY-G-DC Dielectric Optical Outdoor Cable For Ducts – Dry Core

    Kabel luar optik diéléktrik GYFTY-G-DC Pikeun Saluran - Inti garing

    Suhu Range Operasi: -40ºC ka + 70ºC Panyimpenan: -50ºC ka + 70ºC Pamasangan: -30ºC dugi + 70ºC Bending Radius: Statis 10D Dinamis 20D Pedaran Sacara total kabel diéléktrik sareng serat anu disimpen dina tabung panyangga leupas terdampar di sekitar anggota pusat diéléktrik. Inti kabel dijagaan ku bahan anu ngahalangan cai pikeun nyegah gangguan cai sareng hijrah, dikuatkeun ku benang serat diéléktrik sareng ditutupan jaket luar poliétilén hideung. Serat Konstruksi Produk: 2-288 serat Loose tub ...
  • GYFTY-G Outdoor Dielectric Optical Cable For Ducts – Gelly Filled Core

    Kabel Optik Diéléktrik GYFTY-G Luar Pikeun Saluran - Gelly kaeusi Inti

    Suhu Range Operasi: -40ºC ka + 70ºC Panyimpenan: -50ºC ka + 70ºC Pamasangan: -30ºC dugi + 70ºC Bending Radius: Statis 10D Dinamis 20D Pedaran Sacara total kabel diéléktrik sareng serat anu disimpen dina tabung panyangga leupas terdampar di sekitar anggota pusat diéléktrik. Inti kabel dijagaan ku bahan anu ngahalangan cai pikeun nyegah gangguan cai sareng hijrah, dikuatkeun ku benang serat diéléktrik sareng ditutupan jaket luar poliétilén hideung. Serat Konstruksi Produk: 2-288 serat Loose tub ...
123 Teras> >> Halaman 1/3