Identifier Serat

  • Optical Fiber Identifier OFI-300

    Identifier Serat Optik OFI-300

    Fitur ● Pilarian gancang serat dina jisim ● Nunjukkeun arah sinyal dina serat ● Nunjukkeun Serat Langsung atanapi gelap ● Detéksi 270Hz, 1kHz, 2kHz tina sumber laser Adaptor pikeun 0,25, 0,9, 2.0, 3.0mm serat ● Garansi sataun sareng Tilu taun interval kalibrasi anu disarankeun Modél Spesifikasi OFI-300 Kisaran panjang gelombang 800 dugi 1700nm (SM) Tipe sinyal anu tiasa dikenal * CW, 2kHz, 1kHz, 270Hz ± 5% Detektor tipe InGaAs 2pcs Fiber type 0.9, 0.25, 2.0, 3.0mm serat Sensitivity + 10 ~ - 50dBm ...
  • AFI 400/420 Optical Fiber Identifier

    AFI 400/420 Identifier Serat Optik

    Nunjukkeun arah sinyal dina serat; Detéksi nada 270Hz, 1kHz sareng 2kHz; Cocog pikeun serat 0,25, 0.9, 2.0, 3.0mm, sareng henteu kedah ngagentos blok jepitan, langkung merenah tibatan anu sanés; Ngawangun VFL 1mW atanapi 10mW batré opsional indikasi low; Didukung ku 2 unit aki 1.5V AA; Karakteristik Utama AFI 400 AFI420S AFI420L Rentang Panjang gelombang 800 dugi 1700nm (SM) Jinis sinyal anu tiasa dikenal * CW, 2kHz, 1kHz, 270Hz ± 10% Detéktor Tipe InGaAs 2pcs Serat Tipe 0.9, 0.25 ...