Saklar Ethernet1

  • 8 Port 1000Mbps Ethernet to 2 Fiber Switch Model ZJ-1000228-S20

    8 Port 1000Mbps Ethernet ka 2 Serat Modél Switch ZJ-1000228-S20

    8 Port 1000Mbps Ethernet ka 2 Fiber Switch nyaéta média tambaga 1000BASE-FX Ethernet kana serat 1000Base-TX. Nyayogikeun solusi anu gampang sareng ekonomis pikeun ningkatkeun jaringan dumasar tambaga kana serat optik pikeun manjangan jangkauan sinyal. Jarak transmisi serat jauh dugi ka 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Éta tiasa dianggo salaku nyalira. Fitur • 8 Port 100 / 1000M Ethernet + 2 Port Fiber Switch, SC • Satengah atanapi full duplex auto-negosiasi • 100 / 1000Mbps otomatis negosiasi pikeun port tambaga • Auto MD ...
  • 8 Port 1000Mbps Ethernet to 1 Fiber Switch Model ZJ-1000208-S20

    8 Port 1000Mbps Ethernet ka 1 Serat Saklar Modél ZJ-1000208-S20

    8 Port 1000Mbps Ethernet kana Serat Switch nyaéta média tambaga 1000BASE-FX Ethernet kana serat 1000Base-TX. Nyayogikeun solusi anu gampang sareng ekonomis pikeun ningkatkeun jaringan dumasar tambaga kana serat optik pikeun manjangan jangkauan sinyal. Jarak transmisi serat jauh dugi ka 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Éta tiasa dianggo salaku nyalira. Fitur • 8 Port 100 / 1000M Ethernet + 1 Port Fiber Switch, SC • Satengah atanapi full duplex auto-negosiasi • 100 / 1000Mbps otomatis negosiasi pikeun port tambaga • Auto MDI / M ...
  • 2 Port 1000Mbps Ethernet to Fiber Switch ZJ-1000204-S20

    2 Port 1000Mbps Ethernet kana Serat Switch ZJ-1000204-S20

    2 Port 1000Mbps Ethernet kana Serat Switch nyaéta média tambaga 1000BASE-FX Ethernet kana serat 1000Base-TX. Nyayogikeun solusi anu gampang sareng ekonomis pikeun ningkatkeun jaringan dumasar tambaga kana serat optik pikeun manjangan jangkauan sinyal. Jarak transmisi serat jauh dugi ka 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Éta tiasa dianggo salaku nyalira. Fitur • 4 Port 100 / 1000M Ethernet + 2 Port Fiber Switch, SC • Satengah atanapi full duplex auto-negosiasi • 100 / 1000Mbps otomatis negosiasi pikeun port tambaga • Auto MDI / M ...
  • 2 Ports 100/1000Mbps Ethernet Fiber Switch Model ZJ-1000102-25

    2 Palabuhan 100 / 1000Mbps Ethernet Serat Saklar Modél ZJ-1000102-25

    2 Palabuhan 100 / 1000Mbps Ethernet Fiber Switch nyaéta média tambaga 1000BASE-FX Ethernet kana serat 1000Base-TX. Nyayogikeun solusi anu gampang sareng ekonomis pikeun ningkatkeun jaringan dumasar tambaga kana serat optik pikeun manjangan jangkauan sinyal. Jarak transmisi serat jauh dugi ka 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Éta tiasa dianggo salaku nyalira. Fitur • 2 Port 100 / 1000M Ethernet + 1 Port Fiber Switch, Single Mode Dual Fiber • Half or full duplex auto-negotiation • 100/1000 Mbps auto-negotiation for ...
  • 24 Port L2/L3 Managed Ethernet Switch ZJ8300-28G-4TF

    24 Port L2 / L3 Diurus Ethernet Saklar ZJ8300-28G-4TF

    24 Port L2 Management Ethernet Switch, éta masihan kapasitas saklar 350Gbps, kinerja pangluhurna; Ngagaduhan performa panerus 96MPps, L2 / L3 kawat ‐ gancang diteruskeun. Desain modular nyayogikeun 24 palabuhan 10/100 / 1000M serat Ethernet RJ45, sareng 4 palabuhan 10G SFP + slot, 1 palabuhan Konsol. Nyayogikeun bandwidth anu cekap pikeun agregasi sareng inti data Exchange. Pangguna tiasa milih palabuhan 10G numutkeun paménta pikeun mastikeun operasi anu stabil jaringan sareng balancing beban link. L2 10G Manajemén saklar nganggo bandw tinggi ...
  • 8 Port 100Mbps Ethernet to Fiber Switch  Model ZJ-100108-25

    8 Port 100Mbps Ethernet kana Serat Ngalihkeun Modél ZJ-100108-25

    10 / 100M Optik Fiber Switch nyaéta média tambaga 100BASE-FX Ethernet kana Serat 100Base-TX. Nyayogikeun solusi anu gampang sareng ekonomis pikeun ningkatkeun jaringan dumasar tambaga kana serat optik pikeun manjangan jangkauan sinyal. Jarak transmisi serat jauh dugi ka 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Éta tiasa dianggo salaku nyalira. Fitur • 8 Port 10 / 100M Ethernet + 1 Port Fiber Switch, Single Mode Dual Fiber • Satengah atanapi full duplex auto-negosiasi • 10/100 Mbps auto-negosiasi pikeun port tambaga • Auto MDI ...
  • 4 Port 10/100Mbps Ethernet + 2 port Fiber Optic Switch Model ZJ-100204-25

    4 Port 10 / 100Mbps Ethernet + 2 port Serat Optik Switch Model ZJ-100204-25

    10 / 100M Optik Fiber Switch nyaéta média tambaga 100BASE-FX Ethernet kana Serat 100Base-TX. Nyayogikeun solusi anu gampang sareng ekonomis pikeun ningkatkeun jaringan dumasar tambaga kana serat optik pikeun manjangan jangkauan sinyal. Jarak transmisi serat jauh dugi ka 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Éta tiasa dianggo salaku nyalira. Fitur • 4 Port 10 / 100M Ethernet + 2 Port Fiber Switch, Single Mode Dual Fiber • Satengah atanapi full duplex auto-negosiasi • 10/100 Mbps auto-negosiasi pikeun port tambaga • Auto MDI ...
  • 4 Port 100Mbps Ethernet to Fiber Switch Model ZJ-100104-25

    4 Port 100Mbps Ethernet kana Serat Ngalihkeun Modél ZJ-100104-25

    10 / 100M Optik Fiber Switch nyaéta média tambaga 100BASE-FX Ethernet kana Serat 100Base-TX. Nyayogikeun solusi anu gampang sareng ekonomis pikeun ningkatkeun jaringan dumasar tambaga kana serat optik pikeun manjangan jangkauan sinyal. Jarak transmisi serat jauh dugi ka 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Éta tiasa dianggo salaku nyalira. Fitur • 4 Port 10 / 100M Ethernet + 1 Port Fiber Switch, Single Mode Dual Fiber • Satengah atanapi full duplex auto-negosiasi • 10/100 Mbps auto-negosiasi pikeun port tambaga • Auto MDI ...
  • 2 Ports 10/100Mbps Ethernet Fiber Switch Model ZJ-100102-25

    2 palabuhan 10 / 100Mbps Ethernet Serat Saklar Modél ZJ-100102-25

    2 palabuhan 10 / 100Mbps Ethernet Fiber Switch mangrupikeun média tambaga 100BASE-FX Ethernet kana serat 100Base-TX. Nyayogikeun solusi anu gampang sareng ekonomis pikeun ningkatkeun jaringan dumasar tambaga kana serat optik pikeun manjangan jangkauan sinyal. Jarak transmisi serat jauh dugi ka 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Éta tiasa dianggo salaku nyalira. Fitur • 2 Port 10 / 100M Ethernet + 1 Port Fiber Switch, Single Mode Dual Fiber • Half or full duplex auto-negosiasi • 10/100 Mbps auto-negosiasi pikeun tambaga ...