Ethernet Media Parabot Parobah

  • 1000Mbps SFP Media Converter  ZJ-GS03-PF

    1000Mbps SFP Media Converter ZJ-GS03-PF

    1000Mbps Ethernet RJ45 kana SFP Media Converter ngarobih serat 100BASE-FX kana média tambaga 100Base-TX atanapi sabalikna. Nyayogikeun solusi anu gampang sareng ekonomis pikeun ningkatkeun jaringan dumasar tambaga kana serat optik pikeun manjangan jangkauan sinyal. Jarak transmisi Media Converter dugi ka 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Éta tiasa dianggo salaku nyalira, atanapi dipasang dina 2U 14 slot média converter chassis kalayan catu daya terpusat. Fitur • 1000Mbps Ethernet RJ45 ka SFP Media Converter • Satengah o ...
  • 100Mbps SFP Media Converter  ZJ-1100SFP

    100Mbps SFP Media Converter ZJ-1100SFP

    100Mbps Ethernet RJ45 kana SFP Media Converter ngarobih serat 100BASE-FX kana média tambaga 100Base-TX atanapi sabalikna. Nyayogikeun solusi anu gampang sareng ekonomis pikeun ningkatkeun jaringan dumasar tambaga kana serat optik pikeun manjangan jangkauan sinyal. Jarak transmisi Media Converter dugi ka 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Éta tiasa dianggo salaku nyalira, atanapi dipasang dina 2U 14 slot média converter chassis kalayan catu daya terpusat. Fitur • 100Mbps Ethernet RJ45 ka SFP Media Converter • Satengah atanapi ...
  • 100Mbps Single Fiber Media Converter ZJ-3100AB

    100Mbps Single Fiber Media Converter ZJ-3100AB

    10 / 100M Fiber Media Converter ngarobah serat 100BASE-FX kana média tambaga 100Base-TX atanapi sabalikna. Nyayogikeun solusi anu gampang sareng ekonomis pikeun ningkatkeun jaringan dumasar tambaga kana serat optik pikeun manjangan jangkauan sinyal. Jarak transmisi Media Converter dugi ka 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Éta tiasa dianggo salaku nyalira, atanapi dipasang dina 2U 14 slot média converter chassis kalayan catu daya terpusat. Fitur • 1 Port 10 / 100M Media Converter, Single Mode Single Fiber • Half or ful ...
  • 100Mbps Dual Fiber Media Converter  ZJ-1100S-25

    100Mbps Dual Fiber Media Converter ZJ-1100S-25

    10 / 100M Fiber Media Converter ngarobah serat 100BASE-FX kana média tambaga 100Base-TX atanapi sabalikna. Nyayogikeun solusi anu gampang sareng ekonomis pikeun ningkatkeun jaringan dumasar tambaga kana serat optik pikeun manjangan jangkauan sinyal. Jarak transmisi Media Converter dugi ka 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Éta tiasa dianggo salaku nyalira, atanapi dipasang dina 2U 14 slot média converter chassis kalayan catu daya terpusat. Fitur • 1 Port 10 / 100M Media Converter, Single Mode Dual Fiber • Half or full ...
  • 2 Ports Ethernet to Fiber Media Converter ZJ-100102-25

    2 Palabuhan Ethernet kana Serat Media Converter ZJ-100102-25

    10 / 100M Fiber Media Converter ngarobah serat 100BASE-FX kana média tambaga 100Base-TX atanapi sabalikna. Nyayogikeun solusi anu gampang sareng ekonomis pikeun ningkatkeun jaringan dumasar tambaga kana serat optik pikeun manjangan jangkauan sinyal. Jarak transmisi Media Converter dugi ka 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Éta tiasa dianggo salaku nyalira, atanapi dipasang dina 2U 14 slot média converter chassis kalayan catu daya terpusat. Spésifikasi • 10 / 100M 2 Port Ethernet kana Serat Media Converter • Half or full d ...
  • 1000Mbps Single Fiber Media Converter ZJ-GS03A/B

    1000Mbps Single Fiber Media Converter ZJ-GS03A / B

    10/100 / 1000M Fiber Media Converter ngarobah serat 1000BASE-FX kana média tambaga 1000Base-TX atanapi sabalikna. Nyayogikeun solusi anu gampang sareng ekonomis pikeun ningkatkeun jaringan dumasar tambaga kana serat optik pikeun manjangan jangkauan sinyal. Jarak transmisi Media Converter dugi ka 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Éta tiasa dianggo salaku nyalira, atanapi dipasang dina 2U 14 slot média converter chassis kalayan catu daya terpusat. Fitur • 10/100 / 1000M Media Converter, Single Mode Single Fiber • Half o ...
  • 1000Mbps Dual Fiber Media Converter ZJ-GS-03

    1000Mbps Dual Fiber Media Converter ZJ-GS-03

    10/100 / 1000M Fiber Media Converter ngarobah serat 1000BASE-FX kana média tambaga 1000Base-TX atanapi sabalikna. Nyayogikeun solusi anu gampang sareng ekonomis pikeun ningkatkeun jaringan dumasar tambaga kana serat optik pikeun manjangan jangkauan sinyal. Jarak transmisi Media Converter dugi ka 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Éta tiasa dianggo salaku nyalira, atanapi dipasang dina 2U 14 slot média converter chassis kalayan catu daya terpusat. Fitur • 10/100 / 1000M Media Converter, Single Mode Dual Fiber • Half or ...
  • 2U 16 Slots Rack Mount Chassis

    2U 16 Slot Rak Gunung Chassis

    2U 16 Chassis Chassis tiasa nampung kombinasi dugi ka 16 lembar modul pidéo sareng modul video / data. Desain AC110 / 220V Switch Mode Power Supply (SMPS) padamelan pikeun ngajantenkeun modul tiasa dianggo sacara mandiri tanpa gangguan tina hiji mareuman kakuatan sareng kagagalan modul sanés dina jero chassis. Reliabilitas tinggi sareng stabilitas unggal modul kahontal. Fitur • 2U 16 Slots Chassis pikeun Media Converter • Ngadopsi Dual Power Supply, éta bakal ningkatkeun reliabilitas ...
  • 2U 14 Slots Rack Mount Chassis

    2U 14 Slot Rak Gunung Chassis

    2U 14 Slot chassis tiasa nampung 14 sét 10 / 100M atanapi 10/100 / 1000M konverter média mandiri. Desain AC110 / 220V Switch Mode Power Supply (SMPS) padamelan pikeun ngajantenkeun modul tiasa dianggo sacara mandiri tanpa gangguan tina hiji mareuman kakuatan sareng kagagalan modul sanés dina jero chassis. Reliabilitas tinggi sareng stabilitas unggal modul kahontal. Fitur • 2U 14 Slots Chassis pikeun Media Converter • Ngadopsi Dual Power Supply, éta bakal ningkatkeun reliabiliti Rack • Sup ...