Erbium Doped Fiber Amplifier (EDFA)

  • 1550nm Mini Optical Amplifier (ZOA1550MA)

    1550nm Mini Optical Amplifier (ZOA1550MA)

    1. laser pompa ku modul optik sareng serat er-doped diimpor ti Amérika Serikat. Mesin 2.The dilengkepan kaluaran kakuatan optik sampurna tur dipercaya, stabilisasi sirkuit sareng laser thermoelectric cooler suhu kontrol circuit mastikeun kinerja pangalusna tina sakabeh mesin sareng umur panjang stabil tina laser 3. mesin parantos diwangun-di software microprocessor, kalayan monitoring kaayaan laser, tampilan digital, peringatan kasalahan, manajemén jaringan sareng fungsi-fungsi sanésna. Sakali operasi para ...
  • 1550nm Erbium Doped Fiber Amplifier   ZOA1550

    1550nm Erbium Doped Fiber Amplifier ZOA1550

    Pedaran produk ZOA1550 series power adjustable erbium doped fiber amplifier dirancang khusus pikeun jaringan CATV. Kusabab panjang gelombang operasi EDFA 1550nm, saluyu sareng serat low loss band, sareng téknologi na parantos cukup dewasa, éta seueur dianggo. Kami nyoko kana JDSU, Fitel sareng perusahaan semikonduktor anu kawéntar dunya ngahasilkeun 980nm atanapi 1480nm pompa, anu ngagaduhan linieritas tinggi, isolasi optik, umpan balik anu disebarkeun, laser DFB pendinginan termoéléktrik. The EDF ...