EPON ONU

  • FTTH EPON ONU ZHM Series

    FTTH EPON ONU ZHM Series

    Bubuka 1. FTTH EPON ONU séri. 2. Ukuran kompak, teu aya penggemar sareng teu aya sora. 3. fungsi euyeub ku gampang operasi jeung perawatan. Aranjeunna ngadopsi parangkat lunak kabuka sareng arsitéktur hardware umum pikeun nyumponan sarat reliabilitas, manten sareng kaamanan alat-alat kelas operator. Éta sayogi dina sababaraha rupa spésifikasi sareng lumaku pikeun skenario FTTH. Ciri 1. Patuh sareng Standar IEEE 802.3-2008. 2. Ngarojong Alokasi Bandwidth Dinamis (DBA). 3. Dukung La ...
  • FTTB EPON ONU ZBM Series

    FTTB EPON ONU ZBM Series

    Perkenalan 1. séri FE / GE FTTB EPON ONU 2. Ukuran kompak, teu aya kipas sareng teu aya sora 3. Pungsi beunghar kalayan gampang operasi sareng pemeliharaan Aranjeunna nganut arsitéktur perangkat lunak kabuka sareng arsitéktur umum pikeun minuhan sarat reliabilitas, ngajaga sareng kaamanan operator. -ngabahekeun alat. Éta sayogi dina sababaraha rupa spésifikasi sareng lumaku pikeun skenario FTTB. Ciri 1. Patuh sareng Standar IEEE 802.3-2008. 2. Ngarojong Alokasi Bandwidth Dinamis (DBA). 3. Dukung ...