EPON OLT

  • ZJ5610-EL Series EPON OLT

    ZJ5610-EL Series EPON OLT

    ZJ5610-EL mangrupikeun kasét integrasi tinggi sareng sedeng kapasitas EPON OLT anu dirancang pikeun aksés operator sareng jaringan kampus perusahaan. Ieu nuturkeun standar téknis IEEE802.3 ah sareng minuhan sarat peralatan EPON OLT tina YD / T 1945-2006 Syarat téknis pikeun jaringan aksés — dumasar kana Ethernet Passive Optical Network (EPON) sareng Cina téknologi EPON syarat téknis 3.0. Séri ZJ5610-EL ngagaduhan kabuka anu hadé, kapasitas ageung, reliabilitas tinggi, fungsi parangkat lunak lengkep, e ...
  • xPON OLT ZC8500

    xPON OLT ZC8500

    Perkenalan 1. Alat-alat kelas tinggi PON OLT rakitan tingkat tinggi. Platform seragam tina 1G-EPON, 10G-EPON sareng GPON 3. 10 PON slot, 160 1G-EPON atanapi 80 10G-EPON port atanapi 160 port GPON 4 Perlindungan tautan optik PON, papan kontrol utama panyalindungan kaleuleuwihan, modul kakuatan panyalindungan kaleuleuwihan. Ciri-ciri 1. Standar: EPON minuhan Standar IEEE802.3-2008, GPON minuhan Standar ITU-T G.984. 2. Kapasitas ageung: 160 palabuhan 1G-EPON atanapi 80 palabuhan 10G-EPON atanapi 160 port GPON. 3. Multi-port: GE Comb ...
  • Outdoor EPON OLT ZC6000

    Luar EPON OLT ZC6000

    Perkenalan 1. Alat-alat luar EPON OLT peralatan 2. Opsional 1550nm EDFA modul pluggable 3. 8 palabuhan PON 4. Desain kelas industri, dieusian pinuh ku cor Al cangkang 5. Modul kakuatan kaleuleusan Karakteristik 1. Standar: patuh sareng IEEE802.3- 2008 Standar. 2. Antarmuka jasa: sisi jaringan: 2 palabuhan listrik ge sareng port optik 2 10GE, sisi pangguna: 8 port GEPON. 3. fungsi EDFA: nyayogikeun modul CATV EDFA anu tiasa dipasang sareng kakuatan optik kaluaran tiasa disaluyukeun. 4. Relia luhur ...
  • Carrier-grade box-type EPON OLT ZC1600

    Pangangkut-grade box-type EPON OLT ZC1600

    Perkenalan 1. Peralatan-grade box-type EPON OLT peralatan 2. Cocog pikeun aksés skala leutik, fleksibel pikeun dipasang 3. 16 PON port 4. Perlindungan link optik PON, modul kakuatan kaleuleusan Karakteristik 1. Standar: patuh sareng IEEE802.3- 2008 Standar. 2. kapasitas: 16 palabuhan PON. 3. Multi-port: nyayogikeun port gé (listrik sareng optik) sareng port optik 10GE dina sisi jaringan. 4. reliabilitas tinggi: modul kakuatan panyalindungan kaleuleuwihan, modul kipas kaleuleuwihan, PON link link optik ...