Budak EOC

  • EOC Slave EB-400/401 EOC Terminal: EB-400-B/EB-401-B

    EOC Slave EB-400/401 EOC Terminal: EB-400-B / EB-401-B

    Parabot terminal EOC mandiri. Téhnologi HomePlug AV / IEEE 1901, ngadopsi chip Qualcomm AR7411, nganggo pita frékuénsi rendah di handap 65MHz, sareng damel sareng peralatan EC-end EOC séri kanggo ngawujudkeun pangiriman sinyal data Ethernet dina jaringan distribusi koaksial. Fungsi WIFI opsional. Fitur produk 1. Konfigurasi témplat hasil ngahijikeun kantor pusat dikirimkeun, sareng alat na pasang sareng muter. 2. Nyayogikeun 1 CABLE sinyal campuran sinyal RF sareng 1 kaluaran sinyal TV RF p ...