EOC Master

  • EOC Master EC7000

    EOC Master EC7000

    EC7000 mangrupikeun alat tilu-hiji-hiji anu ngagabungkeun modél outdoor ONU, headend EOC sareng CATV panarima opsional. Kalayan desain backplane + modular éta gampang dilegakeun sareng gampang dijaga. Kusabab desain kelas industri anu lengkep, suhu operasina lega dibasajankeun -40 ℃ dugi ka 70. Éta ngagaduhan cangkang Al cor, kalayan résistansi IP65-grade kana lebu sareng cai. Judulna EOC dumasarkeun kana téknologi HomePlug AV / IEEE 1901, éta nganggo chip Qualcomm AR7410 sareng nganggo band frekuensi handap sahandapeun 65M ...
  • EOC Master EC-6122-B

    EOC Master EC-6122-B

    EC-6122-B mangrupikeun aksés EOC (Ethernet over Coax coaxial cable Ethernet) jaringan kantor lapangan dumasar kana téknologi HOMEPLUG AV. Éta ngadukung hiji saluran EOC; nyayogikeun port uplink serat ONU (modul opsional); a Gigabit Ethernet port uplink; dua antar muka 10 / 100BASE-T, hiji pikeun manajemén konsol sareng hiji pikeun manajemén alat. Alat-alatna ngahasilkeun sinyal campuran kana jaringan distribusi kabel koaksial, sareng kerjasama sareng alat-alat terminal EOC (CNU) pikeun ngawangun 100-méteran terakhir ...