Encoder

  • J3542L Multi-Channel Encoder

    J3542L Multi-Channel Encoder

    1 Ihtisar Produk ZJ3542L Multi-Channel encoder mangrupikeun énkoder HD audio & video encoding sareng alat multiplexing. Éta 8/12/16/20/24 panganteur input video HDMI, sareng ngadukung énkode video MPEG-4 AVC / H.264 sareng MPEG 1 Layer 2 audio encoding. Alat ieu sacara sakaligus tiasa ngodekeun 8/12/16/20/24 saluran HD audio & video; komo deui, kaluaran IP tiasa ngadukung 1MPTS sareng 8 / 12SPTS (8/12 input HDMI) kaluaran IP tina Data1 atanapi Data2, sareng ngadukung 1 MPTS atanapi 16/20/24 SPTS (16/20/24 input HDMI ...
  • Multi-channel Encoder

    Multi-kanal Encoder

    ZJ3226SA multi-kanal encoder mangrupikeun éndos audio audio & pidéo SD pangénggalna kami sareng alat multiplexing kalayan fungsionalitas anu kuat. Éta ngadopsi struktur slot ku hiji alat anu ngadukung maksimal 2 modul ZJ3226SA. Unggal modul tiasa ngadukung 16 saluran sareng mandiri mandiri. Éta dilengkepan input saluran 16/32 CVBS. Éta tiasa multiplex 16/32 énkode TS pikeun ngahasilkeun kaluaran MPTS sareng 16/32 SPTS ngalangkungan port output GE sareng hiji kaluaran MPTS ngalangkungan 2 port kaluaran ASI. Kasimpulanana, na ...
  • ZJ3224V HEVC/H.265 HD Encoder

    ZJ3224V HEVC / H.265 HD Encoder

    Bab 1 Perkenalan Produk 1.1 Garis Besar ZJ3224V HEVC / H.265 HD Encoder mangrupikeun énkoder HD audio & pidéo video sareng alat multiplexing. Éta ngagaduhan antarmuka input video 4/8/12 HDMI, sareng ngadukung H.265 HEVC (H.264 AVC nyaéta opsional) énkode video sareng énkoder audio MPEG 1 Layer 2. Alat ieu sacara sakaligus tiasa nyandikeun 4/8/12 saluran HD audio & video; komo deui, éta ngadukung IP kaluar (1MPTS sareng 4/8/12 SPTS) tina port Data. 1.2 Fitur Utama ● Dukung input 4/8 / 12HDMI (1.4) (HDCP1.4), ma ...
  • ZJ3214B