Encoder Modulator

  • ZJ3544I Encoder Modulator

    ZJ3544I Encoder Modulator

    ZJ3544I mangrupikeun alat integrasi luhur anu propésional anu kalebet énkode, multiplexing, scrambling sareng modulasi. Éta ngadukung 8/12/16/20/24 input HDMI, salah input DVB-C (ATSC opsional) tuner sareng maksimum 512 input IP kalayan port Data1 (GE). Éta ogé ngadukung DVB-C RF kaluar ku 16 mawa anu teu caket atanapi DVB-T / ATSC RF kaluar sareng 8 operator anu teu caket, atanapi ISDB-T RF kaluar sareng 6 operator anu teu caket, sareng ngadukung 16/8/6 MPTS salaku eunteung tina operator 16/8/6 ngalangkungan port kaluaran Data2 (GE). Ieu pinuh ...
  • ZJ3542U 4K Encoder Modulator

    ZJ3542U 4K Encoder Modulator

    Garis Besar ZJ3542U mangrupikeun modulator 4K Encoder kinerja tinggi. Éta ngahijikeun encoding (H.265 / HEVC sareng H.264 / AVC), fungsi multiplexing sareng modulasi dina hiji kasus 1U standar. Éta ngadukung dua HDMI (2.0) saluran sinyal input UHD (hot redundancy) pikeun énkode, sareng ogé 2 ASI & 32 IP input pikeun remux. Pikeun ningkatkeun kapasitas transportasi, éta ngagabungkeun 1 kaluaran operator DVB-C / T sareng hiji port RF. Éta ogé dilengkepan 4 palabuhan ASI pikeun ngeunteung operator RF sareng port IP pikeun kaluaran TS dina 1 * MPTS. Fitur ...
  • ZJ3542I Encoder Modulator

    ZJ3542I Encoder Modulator

    Ieu mangrupikeun alat integrasi tinggi anu kalebet encoding, multiplexing, scrambling sareng modulate. Éta ngadukung 4/8/12 input HDMI, hiji input tuner DVB-C sareng input 128 IP ku port Data1 (GE) sareng Data2 (FE). Éta ogé ngadukung DVB-C RF kaluar sareng 4 caket anu mawa, sareng ngadukung port kaluaran Data1 (GE) pikeun ngadukung 4 MPTS kaluar. Alat anu lengkep ieu ngajantenkeun idéal pikeun sistem tungtung sirah CATV alit, sareng éta mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun sistem TV hotél, sistem hiburan di bar olahraga, rumah sakit, ...
  • ZJ3542H/HA Encoder Modulator

    ZJ3542H / HA Encoder Modulator

    Ikhtisar Produk ZJ3542H / HA encoder modulator mangrupikeun alat integrasi tinggi anu kalebet encoding, multiplexing, scrambling sareng modulasi. Éta ngadukung 8 dugi ka 24 input CVBS, salah input DVB-C / T / (T) / ISDBT sareng input 128 IP ngalangkungan Data1 (GE) sareng port Data2 (FE). Éta ogé ngadukung DVB-C / T RF kaluar sareng 4 caket anu mawa, sareng ngadukung 4 MPTS kaluar ngalangkungan Data1 (gé). Alat pungsi lengkep ieu ngajantenkeun idéal pikeun sistem tungtung sirah CATV alit, sareng éta mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun sistem TV hotél ...
  • ZJ3526SA Encoder Modulator

    ZJ3526SA Encoder Modulator

    ZJ3526SA mangrupikeun modulator énkoder encoder anu performa tinggi sareng hemat. Éta gaduh 16 input CVBS kalayan MPEG4 AVC / H.264 Video encoding sareng 1 DVB-C tuner input sareng 8 operator anu sanés kaluaran kalayan multiplexing, scrambling sareng DVB-C modulate kalebet. Éta ngadukung maksimum 256 input IP sareng kaluaran IP (8MPTS) ngalangkungan port Data. ZJ3526SA ogé dicirikeun kalayan tingkat terpadu tinggi, kinerja tinggi sareng béaya rendah. Ieu pisan adaptasi pikeun sistem penyiaran CATV énggal. Fitur Utama ● 16 ...
  • ZJ3524 DVB-T SD&HD Encoder & Modulator with USB

    ZJ3524 DVB-T SD&HD Encoder & Modulator nganggo USB

    ZJ3524 HD&SD encoder & modulator dirancang dumasar kana éléktronika konsumén anu ngamungkinkeun input sinyal audio / video dina distribusi TV kalayan aplikasi dina hiburan bumi, kontrol panjagaan, hotél Digital Signage, toko sareng sajabana Éta mangrupikeun alat anu sa-hiji ngahijikeun MPEG-4 AVC / H.264 encoding sareng modulasi pikeun ngarobih sinyal audio / pidéo kana DVB-T RF kaluar. Sumber sinyalna tiasa tina STB, panarima satelit, kaméra tipi sirkuit katutup sareng anténeu sareng sinyal kaluaranana nyaéta ...
  • ZJ3522C HD Encoder Modulator522C HD

    ZJ3522C HD Encoder Modulator522C HD

    HDMI DVB-C / DVB-T / ATSC / ISDB-T Encoder & Modulator DVB-C / T / ATSC / ISDB-T RF dina hiji alat, Modulasi switching dinamis Support CC (Closed Caption), EIA 608 Support LCN Low cost General Pedaran ZJ3522C HD encoder & modulator dirancang dumasar kana éléktronika konsumén anu ngamungkinkeun input sinyal audio / video dina distribusi TV kalayan aplikasi dina hiburan bumi, kontrol panjagaan, hotél Digital Signage, toko sareng sajabana Éta mangrupikeun alat anu saé dina hiji integrasi MPEG2 sareng modulat ...