Modul Kompensasi Dispersi (DCM)

  • Dispersion Compensation Module

    Modul Kompensasi Dispersion

    Modél santunan dispersi khususna dirancang pikeun jaringan jarak jauh 1550nm. Éta henteu ngan ukur ngimbangan standar modél serat optik serat dispersi tambahan sacara épéktip, tapi ogé tiasa 100% ngimbangan standar modél tunggal gradién dispersi chromatic. Fitur ● Dirancang pikeun jaringan jarak jauh 1550nm ● Kompensasi dispersi beban tinggi. ● Leungitna sisipan Produk Produk Seri DCM-20 (Serat panjang≥20km) DCM-40 (Serat panjang≥40km) DCM-60 (Serat panjang≥60km) DCM-80 (Serat panjang≥80km ...