Parabot TV Digital

  • ZJ3308AT 8 in 1 ATSC Modulator

    ZJ3308AT 8 ti 1 ATSC Modulator

    Tinjauan Produk ZJ3308AT 8 in 1 ATSC modulator mangrupikeun produk anu nembé dirarancang ngadukung input IP. Éta ngagaduhan 8 saluran multiplexing sareng 8 saluran modulasi ATSC, sareng ngadukung maksimum 256 input IP ngalangkungan port gé. ZJ3308AT ngagaduhan kapasitas kaluaran anu kuat kalayan 8 operator anu teu caket (50MHz ~ 960MHz) kaluaran ngaliwatan panganteur kaluaran RF. Sistem alat ieu tiasa sacara garis dikawasa sareng ditingkatkeun ngalangkungan jaringan, anu tiasa seueur dianggo dina panyetelan jaringan siaran digital ATSC sareng ...
  • ZJ3542D Multi-input Modulator (DVB-T Out)

    ZJ3542D Multi-input Modulator (DVB-T Out)

    Outline ZJ3542D multi-input modulator nyaéta sadaya-dina-hiji alat anu ngahijikeun demodulasi, trans-mux sareng modulasi dina hiji kasus pikeun ngarobih sinyal kana kaluaran RF. Éta mangrupikeun kasus 1-U anu ngadukung 4 input tuner pikeun nampi sinyal tina satelit, kabel atanapi darat. Pikeun nyumponan rupa-rupa kabutuhan konsumén, ZJ3542D ogé dilengkepan ku 2 input ASI, sareng kaluaran sareng 2 grup port ASI anu misah sareng 2 MPTS UDP IP port. Sinyal anu dimodulasi kaluaran anu bakal ditampi ku TV, STB sareng sajabana USB por ...
  • ZJ3402E DVB-S2 Modulator

    ZJ3402E DVB-S2 Modulator

    Garis Besar ZJ3402E mangrupikeun modulator kinerja tinggi anu dikembangkeun numutkeun standar DVB-S2 (EN302307) anu mangrupikeun standar generasi kadua telekomunikasi satelit broadband Éropa. Éta pikeun ngarobih input ASI sareng sinyal IP alternatip kana kaluaran digital DVB-S / S2 RF. Modeu scrambling BISS dilebetkeun kana modulator DVB-S2 ieu, anu ngabantosan sacara aman nyebarkeun program anjeun. Gampang ngahontal kendali lokal sareng jarak jauh nganggo parangkat lunak NMS Wéb-sérpér sareng LCD dina panel payun ....
  • 8 in 1 DVB-T Modulator

    8 dina 1 DVB-T Modulator

    Gariskan Modulator 8 in 1 DVB-T ieu mangrupikeun alat sadayana dina kami dikembangkeun. Éta ngagaduhan 8 saluran multiplexing sareng 8 saluran modulasi DVB-T, sareng ngadukung maksimum 256 input IP ngalangkungan port gé sareng 8 operator anu teu caket (50MHz ~ 960MHz) kaluaran ngaliwatan panganteur kaluaran RF. Alat ieu ogé dicirikeun sareng tingkat terintegrasi tinggi, kinerja tinggi sareng béaya rendah. Ieu cocog pisan sareng sistem penyiaran DTV anu énggal. Fitur konci ● 3 palabuhan gé (maks 256 IP di): Data1 & Dat ...
  • ZJ3306I 6 in 1 ISDB-T Modulator

    ZJ3306I 6 ti 1 ISDB-T Modulator

    Tinjauan Produk ZJ3306I 6 in 1 ISDB-T modulator mangrupikeun alat Mux-modulate generasi pangénggalna. Éta ngagaduhan 6 saluran multiplexing sareng 6 (ISDB-Tb) modulasi saluran, sareng ngadukung maksimum 192 input IP ngalangkungan palabuhan 3 gé sareng 6 operator anu teu caket (50MHz ~ 960MHz) kaluaran antar kaluaran kaluaran RF. Alat ieu ogé dicirikeun sareng tingkat terintegrasi tinggi, kinerja tinggi sareng béaya rendah. Ieu cocog pisan sareng sistem penyiaran DTV anu énggal. Fitur Utama ● 3 palabuhan gé (ma ...
  • ZJ2406B DVB-(T) Modulator

    ZJ2406B DVB- (T) Modulator

    Outline ZJ2406B DVB- (T) modulator mangrupikeun alat urang sadayana anu ngahijikeun demodulasi, trans-mux sareng modulasi dina hiji kasus pikeun ngarobih sinyal kana kaluaran DVB- (T) RF sareng kaluaran IP ngalangkungan UDP. Alatna dilengkepan 2 input tuner DVB-S / S2, hiji port input GPS 10MHz sareng hiji port input 1PPS. Sinyal dimodulasi kaluaran anu bakal ditampi ku TV, STB sareng sajabana Modulator DVB- (T) ieu ogé sakaligus ngadukung linier adaptif sareng non-linear digital pre-distorsi. Fungsi BISS ogé dilebetkeun ...
  • ZJ2406 DVB-T2 Modulator  Front and Back Panel Illustration

    ZJ2406 DVB-T2 Modulator Hareup sareng Ilustrasi Panel Balik

    Garis modél ZJ2406 DVB-T / T2 modulator mangrupikeun produk énggal kami anu dikembangkeun patuh kana standar DVB-T / T2. Kalayan téknologi modulasi canggih na, modulator ieu sacara épéktip tiasa ngamangpaatkeun sumberdaya spéktrum darat sareng dimungkinkeun pikeun nyayogikeun sinyal anu dipercaya pikeun alat-alat anu tetep, mobile sareng portabel. Dibandingkeun sareng DVB-T, kapasitas saluran naék ku 30% dina handapeun operator anu sami sareng ambang noise (CNR) ambang. Sumawona, alat ieu tiasa ditingkatkeun sareng dikontrol ngalangkungan sistim jaringan ...
  • ZJ2406 DVB-(T) Modulator

    ZJ2406 DVB- (T) Modulator

    Outline ZJ2406 DVB- (T) modulator mangrupikeun produk énggal urang anu dikembangkeun patuh kana standar DVB- (T). Kalayan téknologi modulasi canggih na, modulator ieu sacara épéktip tiasa ngamangpaatkeun sumberdaya spéktrum darat sareng dimungkinkeun pikeun nyayogikeun sinyal anu dipercaya pikeun alat-alat anu tetep, mobile sareng portabel. Dibandingkeun sareng DVB-T, kapasitas saluran naék ku 30% dina handapeun operator anu sami sareng ambang noise (CNR) ambang. Sumawona, alat ieu tiasa ditingkatkeun sareng dikontrol ngalangkungan sistem jaringan ...
  • ZJ3348D 48 in 1 IP QAM Modulator

    ZJ3348D 48 dina 1 IP QAM Modulator

    ZJ3348D 48 in 1 IP QAM modulator nyaéta alat Mux-scrambling-modulate all-in-one anu dikembangkeun ku DEXIN. Éta ngagaduhan 48 saluran multiplexing, 12 saluran scrambling sareng 48 QAM (DVB-C) modulasi saluran, sareng ngadukung maksimum 1536 IP ngalangkungan palabuhan 3 gé sareng 48 operator anu sanés caketna (50MHz ~ 960MHz) kaluaran antar kaluaran kaluaran RF. Alat ieu dicirikeun ku port kaluaran RF duaan anu ngagedékeun bandwidth pikeun operator QAM. Fitur Utama ● Input Max 1536 IP ngalangkungan 3 palabuhan gé (panganteur SFP ...
  • 32 in 1 IP QAM Modulator

    32 dina 1 IP QAM Modulator

    Modulator 32 Q 1 IP QAM ieu mangrupikeun alat Mux-scrambling-modulate all-in-one. Éta ngadukung maksimum 1024 input IP ngalangkungan palabuhan 3 gé sareng 32 multiplexing scrambling QAM (DVB-C) modulasi saluran kalayan operator anu teu caket (50MHz ~ 960MHz) kaluaran ngaliwatan panganteur kaluaran RF. Desain modél bayar-sakumaha-anjeun-tumuh modél sareng konfigurasi anu fleksibel ngajantenkeun tiasa diukur pisan, tiasa dipercaya pisan ku kinerja anu luhur, anu sadayana adaptasi sareng sistem siaran CATV anu énggal. Key Featu ...
  • 16 in 1 IP QAM Modulator

    16 dina 1 IP QAM Modulator

    Modulator 16 in 1 IP QAM ieu mangrupikeun alat Mux-scrambling-modulate generasi sadaya anu paling anyar anu dikembangkeun ku kami. Éta ngagaduhan 16 saluran multiplexing, 16 saluran scrambling sareng 16 QAM (DVB-C) modulasi saluran, sareng ngadukung maksimal 512 input IP ngalangkungan palabuhan 3 gé sareng 16 operator anu teu caket (50MHz ~ 960MHz) kaluaran antar kaluaran kaluaran RF. Alat ieu ogé dicirikeun sareng tingkat terintegrasi tinggi, kinerja tinggi sareng béaya rendah. Ieu pisan adaptasi pikeun CATV generasi anyar ...
  • ZJ3544I Encoder Modulator

    ZJ3544I Encoder Modulator

    ZJ3544I mangrupikeun alat integrasi luhur anu propésional anu kalebet énkode, multiplexing, scrambling sareng modulasi. Éta ngadukung 8/12/16/20/24 input HDMI, salah input DVB-C (ATSC opsional) tuner sareng maksimum 512 input IP kalayan port Data1 (GE). Éta ogé ngadukung DVB-C RF kaluar ku 16 mawa anu teu caket atanapi DVB-T / ATSC RF kaluar sareng 8 operator anu teu caket, atanapi ISDB-T RF kaluar sareng 6 operator anu teu caket, sareng ngadukung 16/8/6 MPTS salaku eunteung tina operator 16/8/6 ngalangkungan port kaluaran Data2 (GE). Ieu pinuh ...
12 Teras> >> Halaman 1/2