CATV & Panarima Optik Satelit

CATV & Panarima Optik Satelit

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur                    

1. Kalayan detéktor optik sensitipitas tinggi.

2. Éta mangrupikeun perwujudan téknologi luhur dina CATV sareng produk serat serat satelit L-band

3. Éta tiasa nampi serat optik sareng 47~Satelit 2600MHz sareng Sinyal digital sareng analog CATV.

4. instalasi Sederhana; Éta merenah pikeun pangguna pikeun masang.

5. kakuatan input ti +0~-13dBm.

6. Éta ngagaduhan kamampuan tahan gangguan éléktromagnétik anu saé.

7. Kinerja tinggi tapi harga murah.

Diagram

sd

Parameter

Optik

Ngerjakeun Panjang gelombang (nm)

1290 ~ 1600

Kisaran input (dBm)

-13 ~ 0

Kaleungitan Optik Balik (dB)

≥45

Panyambung serat

SC / APC

RF

Frékuénsi (MHz)

47~862

FldB)

± 1,5

Tingkat Kaluaran (dBuV)

66 ~ 86 @ 0dBm

Manual Gain Range (dB)

0~20 ± 1

Kaleungitan Balik deui (dB)

≥16

Kaluaran Impedansi (Ω)

75

Jumlah port kaluaran

2

Panyambung RF

F-5 (Kaisar)

Tautan

CTB(dB)

≥62 @ 0dBm

CSO(dB)

63 @ 0dBm

CNR(dB)

  50 @ 0dBm

Kaayaan Tés: 60 (PAL-D) saluran, Input optik = 0dBm, 3 léngkah EDFA Noise figure = 5dB, jarak 65Km, OMI 3.5%.

SAT-IF

Frékuénsi (MHz)

950 ~ 2600

Kaluaran (dBm)

-50 ~ -30

FldB)

± 1,5dB

IMD

-40dBc

Kaluaran Impedansi (Ω)

75

Umum

Sasayogian tanaga(V)

12 DC

Konsumsi Daya (W)

≤4

Gawe Temp (℃)

0 ~ 50

Panyimpenan Temp

-20 ~ 85 ℃

Kalembaban

20 ~ 85%

Ukuran (cm)

13.5×10×12.6

Manual Operasi

df

Serat

Jenisna

Klasifikasi

Babasan

DC IN

Sasayogian tanaga

Masukan Suplai Kakuatan

DC12v

OPT DINA

Palabuhan serat

Input optik

1310nm / 1550nm Input

OUT_1

OUT_2

Palabuhan RF

RF Kaluaran

Nyambung kana klien

ATT

Pangaturan tingkat

Sekrup

Manual Gain range 0 ~ 20 ± 1

Jaminan Syarat

ZSR2600 Series Receiver katutupan ku hiji Jaminan Terbatas TAHUN, anu dimimitian ti tanggal awal pameseran anjeun. Kami nyayogikeun nasabah na dukungan téknis saumur hirup. Upami jaminan parantos kadaluwarsa, jasa perbaikan ngan ukur ngeusi bagian (upami diperyogikeun). Upami unit kedah dikintunkeun kanggo jasa, sateuacan dipulangkeun deui unitna, punten disarankan yén:

1. Tanda jaminan anu dipasang dina perumahan unit kedah dina kaayaan anu saé.

2. Bahan anu jelas sareng tiasa dibaca ngajelaskeun nomer modél, nomer sérial sareng masalah anu kedah ditawarkeun.

3. Punten pekkeun unit dina wadahna aslina. Upami wadah aslina henteu aya deui, punten pakkeun unit sakitar 3 inci tina bahan nyerep shock.

4. Satuan anu dibalikkeun kedah dibayar prabayar sareng diasuransi. COD sareng angkutan barang ngumpulkeun moal tiasa ditarima.

CATETAN: urang ngalakukeun henteu nganggap tanggung jawab karuksakan disababkeun ku teu leres pakét unit balik.

Kaayaan di handap ieu henteu katutup ku jaminan:

1. Unit gagal ngajalankeun kusabab kasalahan operator.

2. Tanda jaminan dirobah, rusak sareng / atanapi dipiceun.

3. Karuksakan disababkeun ku Force Majeure.

4. Unit parantos dirobih sareng / atanapi diropea.

5. Masalah sanés anu disababkeun ku kalepatan operator.

Solusi Masalah Umum

1.The lampu listrik pareum saatos nyambungkeun catu daya

Alesan:

(1) Catu daya henteu nyambung sigana

(2) Kasalahan catu daya

Solusi:  

(1) Pariksa sambunganana

(2) Ngarobih adaptor listrik

2. optik IN Lampu Beureum

Alesan:

(1) Asupan serat <-12dBm atanapi henteu Masukan optik

(2) Konektor serat leupas

(3) Konektor serat kotor

Solusi:

(4) Pariksa inputna

(5) Pariksa sambunganana

(6) Bersihkeun konektor serat

Klasifikasi

Kaayaan

Hartosna enteng

Kakuatan

HENTEU

Powered

MATI

Teu daya

Lampu optik

Héjo

Input optik ≥-12dBm

Beureum

Input optik <-12dBm atanapi No input


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami