Kasét Tipe Splitter

  • Cassette Type Splitter 1×64

    Kasét Tipe Splitter 1 × 64

    PLC Splitter PLC Splitter mangrupikeun jinis alat manajemén kakuatan optik anu didamel nganggo téknologi gelombang silika. Kami nyayogikeun séri lengkep produk splitter 1xN sareng 2xN anu diluyukeun pikeun aplikasi khusus. Fitur ● Leungitna Insertion Rendah ● PDL Rendah ● Desain Kompak ● Keseragaman saluran-ka-kanal ● Panjang Lebar Operasi: Ti 1260nm dugi ka 1650nm ● Suhu Operasi Lebar: Ti -40oC dugi ka 85oC Keandalan Tinggi sareng Stabilitas PLC Splitter Type 1. C .. .
  • Cassette Type Splitter 1X32

    Kasét Tipe Splitter 1X32

    PLC Splitter PLC Splitter mangrupikeun jinis alat manajemén kakuatan optik anu didamel nganggo téknologi gelombang silika. Kami nyayogikeun séri lengkep produk splitter 1xN sareng 2xN anu diluyukeun pikeun aplikasi khusus. Fitur ● Leungitna Insertion Rendah ● PDL Rendah ● Desain Kompak ● Keseragaman saluran-ka-kanal ● Panjang Lebar Operasi: Ti 1260nm dugi ka 1650nm ● Suhu Operasi Lebar: Ti -40oC dugi ka 85oC Keandalan Tinggi sareng Stabilitas PLC Splitter Type 1. C .. .
  • Cassette Type Splitter 1X16

    Kasét Tipe Splitter 1X16

    PLC Splitter PLC Splitter mangrupikeun jinis alat manajemén kakuatan optik anu didamel nganggo téknologi gelombang silika. Kami nyayogikeun séri lengkep produk splitter 1xN sareng 2xN anu diluyukeun pikeun aplikasi khusus. Fitur ● Leungitna Insertion Rendah ● PDL Rendah ● Desain Kompak ● Keseragaman saluran-ka-kanal ● Panjang Lebar Operasi: Ti 1260nm dugi ka 1650nm ● Suhu Operasi Lebar: Ti -40oC dugi ka 85oC Keandalan Tinggi sareng Stabilitas PLC Splitter Type 1. C .. .
  • Cassette Type Splitter 1X8

    Kasét Tipe Splitter 1X8

    PLC Splitter PLC Splitter mangrupikeun jinis alat manajemén kakuatan optik anu didamel nganggo téknologi gelombang silika. Kami nyayogikeun séri lengkep produk splitter 1xN sareng 2xN anu diluyukeun pikeun aplikasi khusus. Fitur ● Leungitna Insertion Rendah ● PDL Rendah ● Desain Kompak ● Keseragaman saluran-ka-kanal ● Panjang Lebar Operasi: Ti 1260nm dugi ka 1650nm ● Suhu Operasi Lebar: Ti -40oC dugi ka 85oC Keandalan Tinggi sareng Stabilitas PLC Splitter Type 1. C .. .
  • Cassette Type Splitter 1X4

    Kasét Tipe Splitter 1X4

    PLC Splitter PLC Splitter mangrupikeun jinis alat manajemén kakuatan optik anu didamel nganggo téknologi gelombang silika. Kami nyayogikeun séri lengkep produk splitter 1xN sareng 2xN anu diluyukeun pikeun aplikasi khusus. Fitur ● Leungitna Insertion Rendah ● PDL Rendah ● Desain Kompak ● Keseragaman saluran-ka-kanal ● Panjang Lebar Operasi: Ti 1260nm dugi ka 1650nm ● Suhu Operasi Lebar: Ti -40oC dugi ka 85oC Keandalan Tinggi sareng Stabilitas PLC Splitter Type 1. C .. .
  • Cassette Type Splitter 1X2

    Kasét Tipe Splitter 1X2

    PLC Splitter PLC Splitter mangrupikeun jinis alat manajemén kakuatan optik anu didamel nganggo téknologi gelombang silika. Kami nyayogikeun séri lengkep produk splitter 1xN sareng 2xN anu diluyukeun pikeun aplikasi khusus. Fitur ● Leungitna Insertion Rendah ● PDL Rendah ● Desain Kompak ● Keseragaman saluran-ka-kanal ● Panjang Lebar Operasi: Ti 1260nm dugi ka 1650nm ● Suhu Operasi Lebar: Ti -40oC dugi ka 85oC Keandalan Tinggi sareng Stabilitas PLC Splitter Type 1. C .. .