Attenuator

  • ST Fixed Female to Male Fiber Optic Attenuator

    ST Dibereskeun Awéwé pikeun Atén serat Serat Optik Lalaki

    Aténuator optik anu dibereskeun dianggo dina tautan serat optik pikeun ngirangan kakuatan optik dina tingkat anu tangtu. Aténuator serat optik anu biasa dianggo nyaéta bikang pikeun jinis lalaki, anu disebut ogé aténuator serat colok. Éta sareng ferrules keramik sareng aya sababaraha jinis pikeun nyocogkeun sababaraha jinis konektor serat optik. Nilai serat atenuator serat optik tiasa ngirangan kakuatan optik dina tingkat anu tetep, Attenuator serat optik variabel nyaéta kalayan kisaran atenuasi anu tiasa diatur. Fitur ♦ Lebar ...
  • SC Fixed Optical Attenuator

    SC Maneuh Optik Attenuator

    Aténuator optik anu dibereskeun dianggo dina tautan serat optik pikeun ngirangan kakuatan optik dina tingkat anu tangtu. Aténuator serat optik anu biasa dianggo nyaéta bikang pikeun jinis lalaki, anu disebut ogé aténuator serat colok. Éta sareng ferrules keramik sareng aya sababaraha jinis pikeun nyocogkeun sababaraha jinis konektor serat optik. Nilai serat atenuator serat optik tiasa ngirangan kakuatan optik dina tingkat anu tetep, Attenuator serat optik variabel nyaéta kalayan kisaran atenuasi anu tiasa diatur. Fitur ♦ Lebar ...
  • MU Fixed Fiber Optical Attenuator Male to Female

    MU Fixed Fiber Optical Attenuator Jalu ka Awéwé

    Aténuator optik anu dibereskeun dianggo dina tautan serat optik pikeun ngirangan kakuatan optik dina tingkat anu tangtu. Aténuator serat optik anu biasa dianggo nyaéta bikang pikeun jinis lalaki, anu disebut ogé aténuator serat colok. Éta sareng ferrules keramik sareng aya sababaraha jinis pikeun nyocogkeun sababaraha jinis konektor serat optik. Nilai serat atenuator serat optik tiasa ngirangan kakuatan optik dina tingkat anu tetep, Attenuator serat optik variabel nyaéta kalayan kisaran atenuasi anu tiasa diatur. Fitur Lega di ...
  • LC Fixed Fiber Optical Attenuator Male to Female

    LC Ngalereskeun Serat Optik Attenuator Jalu ka Awéwé

    Aténuator optik anu dibereskeun dianggo dina tautan serat optik pikeun ngirangan kakuatan optik dina tingkat anu tangtu. Aténuator serat optik anu biasa dianggo nyaéta bikang pikeun jinis lalaki, anu disebut ogé aténuator serat colok. Éta sareng ferrules keramik sareng aya sababaraha jinis pikeun nyocogkeun sababaraha jinis konektor serat optik. Nilai serat atenuator serat optik tiasa ngirangan kakuatan optik dina tingkat anu tetep, Attenuator serat optik variabel nyaéta kalayan kisaran atenuasi anu tiasa diatur. Fitur ♦ Lebar ...
  • Inline Variable Optical Attenuator

    Inline Variabel Attenuator optik

    Atenuator optik variabel saluyu (VOA) disaluyukeun sacara manual, dianggo pikeun nyaimbangkeun kakuatan sinyal dina sirkuit serat, atanapi nyaimbangkeun sinyal optik nalika meunteun kisaran dinamis sistem pangukuran. Fitur ♦ Logam serat serat doped ♦ Daya tahan sumber kakuatan tinggi daya tahan durasi ♦ Tingkat aténuasi mimitian ti 1dB dugi ka 25dB ♦ 1310nm, 1550nm sareng 1310 / 1550nm panjang gelombang dua kali Aplikasi ♦ Erbium Doped Serat Amplifier (EDFA) ♦ Dense Wave Division M. ..
  • Optical Variable Attenuator

    Attenuator Variabel Optik

    Atenuator variabel optik, jinis adaptor, 0 ~ 30 dB atenuasi, 1310 & 1550nm, dual window, FC / PC. APLIKASI Jaringan Telekomunikasi EDFA CATV Jaringan aktip ngeureunkeun alat Instrumentasi FITUR Jangkauan atenuasi anu lega Lingkungan stabil Precision keramik ferrule Struktur Sederhana sareng Terpercaya SPESIFIKASI Karakteristik Kaayaan Nilai Filter Air Gap Attenuasi kisaran 0 ~ 50dB 0 ~ 28dB Resolusi 0 ....
  • FC Fixed Optical Attenuator

    FC Maneuh Optik Attenuator

    Aténuator optik anu dibereskeun dianggo dina tautan serat optik pikeun ngirangan kakuatan optik dina tingkat anu tangtu. Aténuator serat optik anu biasa dianggo nyaéta bikang pikeun jinis lalaki, anu disebut ogé aténuator serat colok. Éta sareng ferrules keramik sareng aya sababaraha jinis pikeun nyocogkeun sababaraha jinis konektor serat optik. Nilai serat atenuator serat optik tiasa ngirangan kakuatan optik dina tingkat anu tetep, Attenuator serat optik variabel nyaéta kalayan kisaran atenuasi anu tiasa diatur. Fitur ...