Tentang Kami

>

Hangzhou Zongju Optical Equipment Co., Ltd. kantor pusatna di Hangzhou, Cina. Kami supplier propésional ngahususkeun kana panilitian sareng pamekaran, manufaktur sareng penjualan transmisi serat optik sareng alat-alat telekomunikasi.

Zongju nyayogikeun seueur pilihan pakakas serat optik. Daérah produk utama kami kalebet: pamancar optik CATV, panguat serat optik (EDFA, YEDFA, sareng sajabana), panarima optik, sistem PON OLT sareng ONU, modul santunan dispersi, saklar optik, transmisi SAT-IF, Konverter média serat optik, sababaraha optik komponén pasip serat, pakakas tés pamasangan proyek sareng instrumen, sareng sajabana Produk anu seueur dianggo dina jaringan régional, triple play sareng FTTx, nyayogikeun produk anu pangsaéna sareng paling cocog pikeun jaringan global.

Perusahaan kami parantos teras-terasan tumut kana prinsip kualitas heula, pelanggan heula, sareng jasa kualitas. Kalayan produk kualitas luhur, reputasi anu saé, sareng jasa anu saé, kami parantos ngawangun kerjasama jangka panjang sareng operator, distributor, installer sareng OEM / ODM di seueur nagara, sareng kéngingkeun kapuasan sareng pangakuan.

Kami ngarepkeun janten babaturan satia anjeun sareng mitra, ngembangkeun babarengan sareng ngawangun kerjasama win-win jangka panjang.

vd
rg
gs
ds